Accountant
Accountant
Vivan accountantskantoor in
Kampen
[Terug naar Kampen]
Vivan accountantskantoor
Scheerling 36
8265 GD Kampen

tel: 038 3317272

Extra informatie

Vivan accountantskantoor   
Vivan. Je kan beter ondernémen. 
Drie accountantskantoren met vestigingen in Emmeloord, Kampen en Urk. Vivan accountantskantoor voor jaarrekeningen, belastingadvies, salarisadministratie en bedrijfsadvies 
 
Vivan accountants – adviseurs werkt met 45 medewerkers en vijf vennoten vanuit Kampen, Emmeloord en Urk. De drie vestigingen kiezen voor een gezamenlijke koers. 
 
Vivan accountantskantoor is afgeleid van het Franse ‘vivre’ en het Latijnse ‘vivus’. In het Nederlands: leven, levenslustig, levendig. Deze naam vinden wij helemaal passen bij wat wij voor u als klant willen zijn: accountants en adviseurs die op een persoonlijke manier actief ondernemen en met u meedenken. Het ‘boompje’ in ons logo symboliseert groei: de groei van uw succes met behulp van onze inzet. Daarnaast leent een boom zich er uitstekend voor om af en toe eens tegenaan te leunen, dus doet u dat gerust. De vijf ‘takken’ symboliseren niet alleen de vijf vennoten, maar staan ook voor de vijf vingers en vormen daardoor een hand. Hiermee willen wij benadrukken dat wij graag op een persoonlijke manier met u werken. 
 
Als u nog vragen heeft, bel of e-mail ons dan, wij beantwoorden ze graag.  
 
Wij voelen ons verbonden met de stad Kampen, een stad die sinds mensenheugenis is gefundeerd op een sterke pioniers- en handelsgeest. Dit was al in de tijd dat Kampen naam maakte als Hanzestad en dankbaar gebruik maakte van haar strategische ligging aan het water. Kampen zet haar traditie nog altijd voort. Dit blijkt uit de ontwikkeling van de Zuiderzeehaven en de aanleg van de Hanzespoorlijn. De stad geeft hiermee blijk niets te hebben ingeboet aan haar sterke handelsgeest, ambitie en slagvaardig ondernemerschap. 
 
Kernwaarden, die ons op het lijf zijn geschreven. Kwaliteiten die wij graag voor u inzetten opdat u uw doelstellingen kunt verwezenlijken. Daarom eindigt onze dienstverlening niet bij het voeren van uw administratie of het opstellen van uw jaarrekening, maar gaat deze veel verder. 
Onze accountants, fiscalisten, juristen en loonadviseurs verbinden hun expertise met elkaar, zodat wij u met een multidisciplinaire aanpak van dienst zijn. Vivan. Je kan beter ondernémen. 
 
Accountancy 
 
Een heldere administratie als solide basis 
Vivan accountantskantoor helpt u met uw administratie, wij stellen de jaarrekening op zodat u inzicht krijgt in uw vermogen en resultaat. Daarbij kijken wij niet alleen naar achteren maar juist vooruit. Om zo uw doelen te helpen realiseren.  
 
Advies op maat 
 
Eigenlijk begint het hiermee pas: op basis van deze cijfers adviseren wij u op bedrijfseconomisch, fiscaal en juridisch gebied. Zo bieden wij de juiste bouwstenen voor uw beslissingen, onder andere als het gaat om investeringen, uitbreiding of overnames. Met als resultaat dat u verantwoorde stappen kunt zetten, gericht op meer rendement. Wij zeiden het al eerder: Vivan. Je kan beter ondernémen.

Specialiteit
  • Accountancy 
  • Belastingadvies 
  • Salarisadministratie en advies 
  • Bedrijfsadvies