Accountant
Accountant
Accountantskantoor Bergsma B.V. in
Klazienaveen
[Terug naar Klazienaveen]
Accountantskantoor Bergsma B.V.
Derksweg 1
7891 PK Klazienaveen

tel: 0591 - 390001

Extra informatie

Accountantskantoor Bergsma B.V. biedt administratieve en financiële dienstverlening. Wij hebben een brede klantenkring en werken voor starters, éénmanszaken en het MKB. Ons werk kenmerkt zich door een op maat gesneden dienstverlening.   
Bij ons werken oude rotten in het vak. Ons kantoor bestaat al 40 jaar, maar dat wil niet zeggen dat wij zijn ingedut! Wij zijn volledig op de hoogte van actuele wet- en regelgeving en de juiste toepassing hiervan. Wij houden niet van poespas, wel van informele en persoonlijke contacten en een gemoedelijke sfeer. Betrokkenheid en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel.  
 
 
Wij zijn aangesloten bij het Register Belastingadviseurs.

Diensten 

ADMINISTRATIEVE DIENSTVERLENING 
 
Administratiekantoor Bergsma biedt administratieve dienstverlening in de ruimste zin van het woord. Wij verwerken uw administratie en begeleiden u hierbij. De basis van een gezond bedrijf is een zorgvuldige administratie. Naast een accurate boekhouding kunt u rekenen op een persoonlijk advies. 
 
BELASTINGEN 
 
Ons belastingstelsel en de belastingwetgeving bestaan uit regels en regelingen die nogal eens wijzigen. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij wel! Wij verdiepen ons continu in de actuele wet- en regelgeving zodat wij er voor u uit kunnen halen wat er in zit. Uiteindelijk willen we toch allemaal zo weinig mogelijk belasting betalen? 
 
LOONADMINISTRATIE 
 
De verloning van uw medewerkers ie een maandelijks terugkerend proces, waarbij kwaliteit en continuïteit van groot belang zijn. Zonder correcte salarisverwerking, geen tevreden medewerkers en zonder tevreden medewerkers geen succesvol bedrijf. Wij hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van loonheffing, sociale verzekeringen en arbeidsrecht. 
 
JAARSTUKKEN 
 
Ook voor het verzorgen van uw jaarstukken bent u bij ons aan het juiste adres. De jaarstukken van een onderneming zijn een instrument voor verantwoording en analyse. De stukken geven een financieel jaaroverzicht, en bestaan uit de balans en de winst- en verliesrekening en een toelichting hierop.