Accountant
Accountant
Hazelzet Administratie Service in
Kruisland
[Terug naar Kruisland]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VHazelzet Administratie Service
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
Hazelzet Administratie Service
Engelseweg 11
4756 SE Kruisland

tel: 0167 533360

Extra informatie

Hazelzet Administratie Service   
Administratie en belasting vormen de ‘core business’ van Hazelzet Administratie Service uit Kruisland (Steenbergen) in West-Brabant. Janny Hazelzet en haar team van gemotiveerde medewerkers staan u met raad en daad terzijde, verzorgen uw belastingaangifte en uw administratie voor dat deel dat u niet zelf wilt of kunt doen. 
 
Hazelzet Administratie Service heeft voor iedere doelgroep een toegesneden dienstenpakket ontwikkeld. Op deze pagina leest u globaal hoe wij daar tegenaan kijken. 
 
Startende ondernemers bevinden zich in een lastige fase. In het begin moeten er vaak keuzes worden gemaakt die u langdurig met handen en voeten binden. Hazelzet Administratie Service kan u helpen de voor u juiste weg te vinden en zorgt er voor dat u niet teveel belasting betaalt en de toeslagen krijgt waar u recht op heeft. Schroom niet en maak gebruik van onze gratis adviesuren. Kijk op de speciale pagina voor starters. 
 
Als ZZP’er of ondernemer met personeel bent u gespecialiseerd in uw eigen vak. Vaak is het efficiënt om uw administratie geheel of gedeeltelijk te delegeren. De belastingmaatregelen en -wijzigingen volgen elkaar in snel tempo op. Voor u is het vrijwel ondoenlijk om van alle veranderingen steeds op de hoogte te blijven. Met ons als uw bondgenoot kunt u voorkomen dat u in een van de vele fiscale valkuilen terechtkomt. Kijk op de speciale pagina voor ZZP’ers of op de pagina voor ondernemers met personeel. 
 
Een BV heeft te maken met een heel eigen samenstel van regels op het gebied van (loon)administratie en belastingen. Hazelzet Administratie Service is bij uitstek gespecialiseerd in administratie en belasting voor kleine en middelgrote BV’s. Kijk op de speciale pagina voor BV’s voor meer informatie. 
 
Particulieren kunnen we bijstaan in al hun belastingzaken. Hazelzet Administratie Service verzorgt of controleert uw aangifte of adviseert u, waarbij we ook kunnen inspelen op toekomstige veranderingen in uw inkomen of gezinssamenstelling. Ga naar onze speciale pagina voor particulieren. 
 
Tot welke van bovenstaande groepen u ook behoort, u krijgt bij ons altijd een goed, afgewogen advies tegen betaalbare tarieven. We zijn op werkdagen altijd bereikbaar*, ook tijdens school- en bouwvakvakanties, en op afspraak ook buiten kantoortijden. We nemen precies dat deel van uw administratie over dat u zelf niet wilt of kunt doen. En we leren u ook nog hoe u bepaalde dingen toch zelf kunt doen. En dat doen we met een klein team, met korte lijnen, en vooral: een team van betrokken mensen, die zich om uw wel en wee bekommeren. 
Kijk op de pagina contact voor onze adres- en communicatiegegevens. 
 
*onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.30 uur.