Accountant
Accountant
Meeuwsen Ten Hoopen registeraccountants / belastingadviseurs in
Lelystad
[Terug naar Lelystad]
Meeuwsen Ten Hoopen registeraccountants / belastingadviseurs
Middendreef 297
8233GT Lelystad

tel: 0320-232435

Extra informatie

Over MTH   
Wij zijn Meeuwsen Ten Hoopen, afgekort MTH. Vanuit onze 15 vestigingen ondersteunen we bedrijven en instellingen op het gebied van accountancy, belastingadvies en corporate finance. Maar ook in werkgeversdiensten en personal finance ligt onze expertise. Creatief in de advisering en efficiënt in de uitvoering. 
 
Verbonden met Lelystad. Om u dicht bij huis te ondersteunen. 
 
Ons kantoor is opgericht in 1987 en is in korte tijd uitgegroeid naar ruim 40 medewerkers. Daarmee is het kantoor veruit de grootste onafhankelijke accountants- en adviesorganisatie in Lelystad en ons grootste kantoor in de provincie Flevoland. Vanuit de mkb-adviespraktijk ondersteunen we vrije beroepsbeoefenaren en kleinere en middelgrote ondernemingen. De controle adviespraktijk richt zich vooral op middelgrote en grote organisaties in de lokale en regionale non-profitsector. Daarnaast beschikken we over een team van fiscaaljuristen die gezamenlijk invulling geven aan een omvangrijke fiscale adviespraktijk.

Diensten 

Als fullservice financieel advieskantoor kunt u bij ons terecht voor al uw financiële en fiscale vragen op het gebied van accountancy, belastingadvies, corporate finance en personeel & salaris. 
 
Voor u als ondernemer, maar ook voor persoonlijk financieel advies staan we graag voor u klaar zoals financiële planning, pensioen, ontslag en het voortbestaan van uw bedrijf en gezin. 
 
Specialisten op het gebied van internationaal zaken doen, mvo-beleid, arbeidsrecht, personal finance, bedrijfsopvolging/financiering en pensioenen worden in overleg met uw aanspreekpunt desgewenst ingeschakeld.