Accountant
Accountant
Markant accountantskantoor in
Lisse
[Terug naar Lisse]




Markant accountantskantoor
Hyacinthenstraat 2
2161XP Lisse

tel: 0252-417343

Extra informatie

Welkom bij "Markant",   
In juni 2011 zijn wij verhuisd binnen de gemeente Lisse naar het karakteristieke pand gelegen aan de Hyacinthenstraat 2. Een onderkomen dat ons de mogelijkheid biedt om u nog optimaler van dienst te kunnen zijn. 
 
We hebben er de beschikking over moderne werkplekken en er is alle ruimte om op een rustige plek met u in gesprek te gaan. Tevens kunt u pal naast het kantoor parkeren. Kortom, vanuit ons nieuwe pand zijn wij klaar voor de toekomst. 
 
Markant accountantskantoor spreekt uw taal. De taal van de ondernemer; no-nonsense en to-the-point. Daarbij reikt onze dienstverlening veel verder dan alleen uw administratie en fiscale aangiften. Dienstverlening is dienstbetoon. Wij zijn uw klankbord. Met raad en daad staan wij u terzijde bij alle financiële, fiscale en bedrijfseconomische aspecten van uw onderneming. Vertrouwen, integriteit en kennis van zaken staan bij ons voorop. Met persoonlijk, professioneel en prestatiegericht advies. Zoals u dat mag verwachten van ons. 
 
Onze accountants en belastingadviseurs staan garant voor een helder advies. 
 
Bent u starter? Desgewenst begeleiden wij u bij het daadwerkelijk op poten zetten van uw bedrijf. Zo stellen wij bijvoorbeeld samen met u een realistisch ondernemingsplan op. 
 
Wilt u een nadere kennismaking met ons kantoor? Neem dan gerust contact met ons op. Graag nodigen wij u uit op ons kantoor aan de Hyacinthenstraat 2 te Lisse.

Diensten 

Bij Markant Accountants en Bedrijfsadviseurs kunt u o.a. terecht voor de volgende diensten: 
 
- accountancy; 
- fiscale advisering; 
- bedrijfseconomische advisering; 
- estate planning; 
- personeel en organisatie. 
 
Op het gebied van de accountancy richt de advisering en de ondersteuning zich bijvoorbeeld op het controleren en beoordelen van jaarrekeningen, het inrichten en verzorgen van uw administratie en het verrichten van bijzondere werkzaamheden op het gebied van subsidies, verklaringen en due diligence. Voor het samenstellen van uw jaarrekening en elke vorm van administratieve dienstverlening bent u bij ons aan het juiste adres. 
 
Voor fiscale advisering op het gebied van Vennootschapsbelasting, Inkomstenbelasting, BTW en Loonheffingen, hebben wij de juiste specialisten in huis. Maar ook voor Estate Planning, denk in dit verband aan bijvoorbeeld testament, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten, schenken, erven of het afwikkelen van een nalatenschap, kunt u bij ons terecht. 
 
Wij zijn verder specialist op het gebied van salarisadministraties. Uw gehele salarisadministratie, van het verwerken van de lonen tot en met het bijhouden van de personeelsdossiers, kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. 
 
In 20 jaar tijd heeft ons kantoor met haar 'markante' dienstverlening een hechte relatie met haar cliënten opgebouwd. En niet in de laatste plaats doordat bij ons helderheid en korte lijnen voorop staan. 
 
Het gaat bij ons om Customer Intimacy. Ontzorgen is een sleutelwoord in deze. Maar ook luisteren naar de klant, wij fungeren als uw klankbord. Wij willen uw sparringpartner zijn, zonder vooropgestelde gedachte. Anticiperen en pro actief handelen. Wij bouwen graag aan een langdurige vertrouwensband. Een relatie onderhouden betekent ook plezier beleven aan elkaar. 
 
Markant Accountants en Bedrijfsadviseurs: professioneel en bescheiden. Een solide partner!