Accountant
Accountant
Accountantskantoor Köhler de Boer in
Maastricht
[Terug naar Maastricht]
Accountantskantoor Köhler de Boer
Alexander Battalaan 35
6221CB Maastricht

tel: 043-3477298

Extra informatie

Welkom bij Accountantskantoor Köhler de Boer. Wij zijn een dynamisch en groeiend kantoor met een brede klantenportefeuille in het midden- en kleinbedrijf, met name in Limburg. Ons kantoor is gevestigd in Maastricht. Ons credo is, als wij niet op de zaak zijn, is de zaak bij ons. Achter ons bureau, thuis, in de trein, bij onze klanten. Ondernemer ben je 24 uur per dag. Dat geldt voor ons en voor onze klanten. Dat is het ‘nieuwe werken’ volgens Köhler de Boer. Met een persoonlijke en pro-actieve benadering, korte communicatielijnen en een hoog kwaliteitsniveau van ons dienstverlening maken wij het verschil. Voor u.   
Het kantoor vindt haar oorsprong in J. Köhler Accountantskantoor BV met meer dan 30 jaar ervaring in de branche. In 2004 werd het kantoor voortgezet door Vincent Köhler en Pascal de Boer. Beiden zijn accountant en hebben meer dan 20 jaar ervaring. 
 
Köhler de Boer 
 
Köhler de Boer geeft ruimte aan ondernemen. Dat is ons onderscheidend vermogen. Als ondernemer heeft u visie en ambitie. Als accountants en adviseurs willen wij een katalysator zijn om uw missie waar te maken. Op ons vakgebied vullen wij aan wat u als ondernemer nodig heeft om uw doelen te bereiken. We kijken niet alleen naar cijfers en getallen. Wij kijken naar cijfers en getallen in de context van het ondernemerschap en adviseren daarin. Daarmee creëren we inzichten op basis waarvan u betere beslissingen kunt nemen; bewust, verantwoord en doelgericht. Zo geven we ruimte aan uw ondernemerschap. Köhler de Boer. Persoonlijk en ondernemend. 
 
Onze dienstverlening 
 
Köhler de Boer biedt een breed pakket aan diensten, uiteenlopend van de complete loonadministratie tot en met een gedegen bedrijfsadvisering. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van financiële en fiscale wet- en regelgeving en nemen deze mee in onze advisering. Op het gebied van ict maakt Köhler de Boer gebruik van digitale technieken. Privacy van de klant en betrouwbaarheid van het systeem zijn daarbij een absolute voorwaarde. Bovendien blijft techniek een middel en staat persoonlijk contact met de klant voorop. Uw financiële administratie interpreteren wij als een managementinformatiesysteem aan de hand waarvan u uw bedrijfsvoering kunt sturen en eventueel bijsturen.