Accountant
Accountant
Brothers Consultants & Partners in
Maastricht
[Terug naar Maastricht]
Brothers Consultants & Partners
Maastrichter Heidenstr 3
6211HV Maastricht

tel: 043 3020205

Extra informatie

Brothers Consultants & Partners is een enthousiast en dynamisch advieskantoor in Maastricht waar fiscalisten, administrateurs en bedrijfseconomen voor u klaar staan voor een advies op maat.   
De werkzaamheden binnen onze organisatie zijn zeer breed en omvatten onder andere het opstellen en voeren van financiële administraties, het verzorgen van de loonadministratie, het samenstellen en controleren van jaarrekeningen en het verzorgen van belastingaangiftes. 
 
Met behulp van een aantal ervaren ondernemers binnen onze onderneming bieden wij ook algemene coaching en ondernemersbegeleiding aan. Onze dienstverlening voor particulieren bestaat grotendeels uit het verzorgen van belastingaangiftes, het aanvragen van een voorlopige aanslag en-of zorgtoeslag en het verzorgen van overige fiscale adviezen. 
 
Brothers Consultants & Partners staat voor een deskundige en transparante dienstverlening waarbij het belang van de klant centraal staat. 
 
Brothers Consultants & Partners biedt voor zowel zakelijke als particulieren partijen oplossingen voor fiscale en economische vraagstukken. 
 
Starters 
 
Bij het opzetten van uw bedrijf krijgt u met diverse regelingen op fiscaal en economisch gebied te maken. Als starter wilt u zich het liefst volledig concentreren op het opzetten van uw bedrijf. De keuzes die u nu maakt kunnen financiële gevolgen hebben voor u of voor uw onderneming in de toekomst. Het is daarom van belang om u vooraf te informeren over de fiscale en economische gevolgen. 
 
Om zo goed mogelijk van start te gaan kunnen wij u begeleiden met het gehele traject zoals de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, het aanvragen van een financiering (indien nodig), het opstellen van een ondernemingsplan, het controleren van contracten en alle andere zaken die bij de opstartfase komen kijken. 
 
Na de oprichting van uw bedrijf kunnen wij u verder begeleiden in de financiële verslaggeving en al uw fiscale zaken. Hierbij moet u vooral denken aan administratieve werkzaamheden en belastingaangiftes, zowel privé als zakelijk. 
 
Indien u wilt weten wat we voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen. 
 
MKB 
 
Als ondernemer wilt u zich het liefste voor 100% concentreren op uw bedrijfsvoering. Omdat u de focus wilt leggen op uw onderneming willen wij graag alle andere zaken uit handen nemen. Uiteraard willen we voor iedere ondernemer onze dienstverlening op maat maken. 
 
Wij kunnen u ondersteunen door administratieve en/of fiscale zaken voor u te verzorgen. We kunnen voor u de gehele financiële administratie voeren, controles uitoefenen, jaarrekeningen opstellen, loonadministratie voeren, fiscale aangiften opstellen, algemene advisering en nog diverse andere ondersteunende activiteiten. 
 
In roerige economische tijden is het voor een ondernemer waardevol te kunnen klankborden met een adviseur. We willen niet alleen maar adviseren of werkzaamheden uitvoeren maar ook met u meedenken. Binnen onze organisatie zitten ervaren ondernemers die u graag willen adviseren. Graag willen we een steentje bijdragen aan het succes van uw onderneming. 
 
Particulieren 
 
Schrikt u ook van de blauwe enveloppe in de bus? Als particulier bent u in sommige gevallen verplicht een aangifte inkomstenbelasting in te dienen. 
 
Wij doen dit graag voor u tegen een vooraf vast te stellen prijs, zodat u weet waar u aan toe bent. Uw specifieke omstandigheden bepalen echter de exacte omvang van het werk en daarmee ook de prijs. 
 
Naast het opstellen en indienen van uw aangifte inkomstenbelasting kunt u ook voor de volgende werkzaamheden bij ons terecht: 
 
  • Aanvragen huurtoeslag 
  • Aanvragen kindertoeslagen 
  • Aanvragen kinderopvangtoeslag 
  • Aanvraag voorlopige teruggaaf inkomstenbelasting 
  • Aangifte successierechten 
  • Verzorgen eventuele bezwaarschriften 
  • Aanvragen studiefinanciering 
  • Hulp bij het verkrijgen van inzicht in de privé inkomsten en uitgaven