Accountant
Accountant
Tijssen cs accountantskantoor in
Malden
[Terug naar Malden]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VTijssen cs accountantskantoor
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
Tijssen cs accountantskantoor
De Horst 10
6581 TE Malden

tel: (024) 3560217

Extra informatie

Tijssen cs accountantskantoor, al meer dan 40 jaar een vertrouwde partner.   
Tijssen cs accountantskantoor te Malden telt zo'n 35 medewerkers en is al meer dan 40 jaar een begrip in de regio. Zij dankt haar stabiele autonome groei grotendeels aan positieve mond-tot-mondreclame. Ze geniet hierbij zowel het vertrouwen van particulieren als van vrije beroepsoefenaars en ondernemers in het MKB. Tijssen cs accountantskantoor wordt gezien als een informeel kantoor met een lage toegangsdrempel waar zaken snel en naar tevredenheid worden opgelost. Cliënten proeven een ongedwongen, gemoedelijke en saamhorige sfeer. En ze vinden het bovendien prettig dat ze altijd vaste contactpersonen hebben. Contactpersonen die altijd klaar staan om te helpen en doorgaans beschikken over meer dan 10 jaar werkervaring. 
 
Bedrijfsprofiel 
 
Adviseurs voor de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf en vrije beroepsbeoefenaars 
 
Tijssen cs accountantskantoor als de "sparring partner" voor u als ondernemer in het MKB. 
 
Met kennis en ervaring op het terrein van administratie, bedrijfseconomie, sociale wetten, subsidies en belastingen. Voor die kennis en ervaring heeft u specialisten nodig: de Accountant- Administratieconsulent (de AA-accountant), en de Federatie Belastingadviseur (FB). 
Tijssen cs accountantskantoor is sinds 1968 actief voor haar cliënten in midden en kleinbedrijf. Met ruim 35 medewerkers in verschillende vakgebieden staan we garant voor continuïteit in de dienstverlening. 
De informele sfeer binnen Tijssen cs accountantskantoor draagt bij aan grote betrokkenheid van medewerkers bij ons kantoor en, uiteraard, onze cliënten. Tijssen cs accountantskantoor heeft uitstekende contacten met andere professionals in de markt (notarissen, advocaten, makelaars enz.) die de dienstverlening waar nodig completeert tot een full-service product. 
 
Accountantswerkzaamheden 
 
Door onze brede ervaring en permanente opleiding zijn wij in staat u een totaal pakket aan te bieden. Klik op de soort dienstverlening voor meer informatie. 
 
Op basis van uw cijfers, onze kennis, ervaring en persoonlijke betrokkenheid bij uw bedrijf, geven wij onderbouwde adviezen. Gevraagd en ongevraagd. Wij zijn alert op ontwikkelingen, en informeren u tijdig wanneer dat nodig is. 
 
Onze dienstverlening bestaat onder meer uit: 
 
  • samenstellen van jaarrekeningen 
  • financiële analyse van ondernemingen 
  • opzetten van interne administratieve organisatie 
  • opstellen tussentijdse rapportages 
  • opstellen van begrotingen, budgetten en liquiditeitsprognoses 
  • waardering van ondernemingen en aandelen