Accountant
Accountant
Stolk & Partners accountantskantoor in
Naaldwijk
[Terug naar Naaldwijk]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VStolk & Partners accountantskantoor
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
Stolk & Partners accountantskantoor
Zuidweg 59
2671 MP Naaldwijk

tel: 0174 242424

Extra informatie

Bedrijfsprofiel   
Zij aan zij met u als ondernemer 
 
'Accountants en belastingadviseurs' zijn we officieel bij Stolk Accountants & Adviseurs. Zelf omschrijven we het ook wel eens als 'ondernemer met de ondernemers'. Die ondernemende mentaliteit typeert ons kantoor. Het is een mentaliteit die goed past bij onze doelgroepen, opdrachtgevers in het midden- en kleinbedrijf en de Greenportsector. Bedrijven, die geen specialistische expertise op het gebied van accountancy en fiscaliteiten in huis hebben - en dus sterk afhankelijk zijn van de kwaliteit van hun adviseur. Sinds de start in 1923 zijn we uitgegroeid tot een van de grotere zelfstandige kantoren in Zuid-West Nederland, 55 medewerkers sterk. 
 
In veel gevallen staan we zij aan zij met ondernemers. Want in negen van de tien beslissingen die u als ondernemer elke dag moet nemen, zijn er cijfers in het spel. Op die cijfers moet u kunnen rekenen, letterlijk en figuurlijk. Die verantwoordelijkheid nemen we graag op ons bij Stolk Accountants & Adviseurs. Ook wij zijn ondernemers: als zelfstandig kantoor, één van de grootste van Westland, weten we wat er bij het ondernemen komt kijken. 
 
Het complete pakket onder één dak 
 
We zijn er voor uw administratie, de accountancy, de fiscale adviezen, de subsidieadviezen en uw loonadministratie. Kortom, voor elke vraag waarbij cijfers in het geding zijn. De kwaliteit is geborgd bij Stolk Accountants & Adviseurs. Medewerkers zijn één voor één specialist op hun eigen terrein: goed opgeleid, ervaren en bekend met de laatste ontwikkelingen. 
 
De voordelen van klein én groot 
 
Als kantoor tussen klein en groot in heeft u bij ons alle expertise uit de eerste hand. Gekoppeld aan een persoonlijke, flexibele manier van doen. We zijn slagvaardig en praktisch, met een goede balans tussen kwaliteit en kosten. Het lidmaatschap van het SRA (Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten) geeft u en ons toegang tot specialistische adviezen op verschillende terreinen. Via onze connectie met Helder Controle zijn we ook inzetbaar voor de controle van jaarrekeningen. Voor bepaalde bedrijven een wettelijke verplichting, voor ieder bedrijf een controle met meerwaarde: het levert u verbeterpunten op voor de organisatie van uw eigen administratie.  
 
Wilt u kennismaken met Stolk Accountants & Adviseurs? Neem contact met ons op! 
 
Werkwijze 
 
Op de eerste plaats een praktische accountant 
 
Een accountant is een vertrouwenspersoon. U vertelt uw accountant soms meer dan u tegen andere managementleden vertelt. Daarom is het belangrijk dat die vertrouwenspersoon heel dicht bij u staat. Het is onze manier van werken ten voeten uit. De directe lijnen bij Stolk Accountants & Adviseurs zijn kort. U heeft altijd uw vaste contactpersoon. Die wordt intern ondersteund door nog een medewerker die uw bedrijf door en door kent. Op elke vraag op elk moment krijgt u dus meteen antwoord. En komt er aanvullende expertise bij kijken? Via uw eigen contactpersoon heeft u snel de juiste specialist binnen ons kantoor aan tafel. 
 
Direct ter zake komen 
 
In onze manier van werken zijn we vooral een praktische accountant. Intern is Stolk Accountants & Adviseurs georganiseerd in vaste teams. Managementlagen die het proces vertragen en de kosten verhogen, kennen we niet. Intelligente automatiseringssystemen wél. Die houden het werk overzichtelijk en de overheadkosten laag. We steken geen tijd in onnodige procedures en formaliteiten, maar komen direct ter zake. Meedenken over een slimmere manier van samenwerken tussen u en ons? We doen het graag. Ook transparantie over kosten past in het beeld van de moderne accountant die we zijn. 
 
Accountancy 
 
Soepel en geruisloos 
 
Stolk Accountants & Adviseurs regelt al uw accountantszaken soepel en geruisloos. Van de controle van de jaarrekening en het opstellen van publicatiestukken tot en met ondernemingsplannen, budgetteringen en advisering over de keus van een rechtsvorm. 
 
Accountants met een vooruitziende blik 
 
Het belang van een goede accountant is in een tijd als deze alleen maar groter geworden. Daarom volstaat alleen terugkijken op het voorbije jaar niet meer. Stolk Accountants & Adviseurs is een accountant die liever duidelijk maakt waar het heen gaat. Wat kunt u leren van de cijfers? Welke trends zijn zichtbaar? Op die vragen geven we graag antwoord. En niet eenmaal per jaar, maar meerdere keren. Continu de bedrijfsvoering monitoren, maakt het voor u eenvoudiger op resultaat te sturen. Of om investeringen tijdelijk uit te stellen of juist naar voren te halen met het oog op uw liquiditeit. 
 
Visionplanner, uw financiële cockpit 
 
Als accountant houden we ervan om kort op de man te spelen. Daarom maken we gebruik van Visionplanner, zeg maar de financiële cockpit voor ondernemers. Visionplanner geeft u à la minute inzicht in periodieke resultaten en de realisatie van prognoses. Via de efficiënte rapportagemodule is het mogelijk om meerdere keren per jaar resultaten te bekijken. Niet alleen voor uw eigen gemoedsrust, maar ook omdat financiers die transparantie van ondernemers verlangen. Neem voor vragen vrijblijvend contact met ons op.