Accountant
Accountant
Accountant Utrecht BV in
Nieuwegein
[Terug naar Nieuwegein]
Accountant Utrecht BV
Hildo Kropstraat 4 /A
3431CC Nieuwegein

tel: 030-6055000

Extra informatie

Accountantskantoor Utrecht is sinds 1993 gevestigd in Nieuwegein. Begonnen in 1956 als eenmansbedrijf is ons kantoor inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige steunpilaar voor iedere ondernemer binnen het midden- en kleinbedrijf. We kennen de regio als geen ander en weten wat er speelt. We begrijpen waar uw uitdagingen zitten.   
We werken graag voor het midden- en kleinbedrijf omdat we zelf ook ondernemer zijn en voelen als vanzelf aan waar u mee te maken heeft. De ‘mkb-manier' van werken is ons met de paplepel ingegoten. Oftewel: 100% inzet, correct en goed werk leveren en met beide benen op de grond blijven staan. Nuchter, open en direct en met de handen uit de mouwen. Als gewone, hardwerkende mensen onder elkaar. Daar voelen wij ons het meest prettig bij. 
 
Wilt u advies? Voelt u zich vrij om telefonisch contact met ons op te nemen, dan regelen we het samen. Ook voor praktische ondersteuning bij uw bedrijfsvoering gaan onze adviseurs graag voor u aan de slag. Voor iedere ondernemer staan de deuren van ons kantoor open. Ook, of juist, als het even wat minder loopt. 
 
Om bovenstaande woorden ook daadwerkelijk invulling te kunnen geven gaan we het liefst direct met u aan tafel zitten. Samen bespreken we hoe we de schouders onder uw bedrijf kunnen zetten. Neem gerust contact met ons op! 
 
Wat doen wij?  
 
Onze accountants zijn specialist op financieel-administratief gebied. Wij verrichten controles en kennen de fijne kneepjes van de belastingwetgeving. Wij zijn uw adviseur en vertrouwenspersoon. 
 
Werkzaamheden 
 
We verzamelen en controleren uw financiële informatie en bekijken of de jaarrekening van uw bedrijf een juist beeld geeft van de financiële stand van zaken. 
 
Daarnaast geven wij u advies bij het vaststellen van de koers van uw bedrijf. We geven de financiële en fiscale consequenties van uw beleid overzichtelijk weer. U kunt beoordelen hoe uw bedrijf ervoor staat en of bijvoorbeeld een investering of nieuw ingeslagen koers verantwoord is. 
 
Natuurlijk kunt u ons ook raadplegen bij financieel-administratieve adviesopdrachten, overnames, opvolging, start of beëindiging van uw bedrijf. 
 
Wij geven u advies over uw fiscale positie en verzorgen de aangiften van alle voorkomende belastingen en zorgen ervoor dat u zo min mogelijk belasting betaalt, uiteraard binnen de grenzen van de wet. 
 
De kracht van een sterk netwerk  
 
Bij Accountantskantoor Utrecht hebben we als stelregel dat u zich zoveel mogelijk met ondernemen moet kunnen bezighouden. Wij volgen de veranderingen in wet- en regelgeving op de voet en zorgen ervoor dat als er iets is dat voor uw bedrijfsvoering van belang is dat we u tijdig informeren. Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen klik dan hier. 
 
Naast goede contacten met freelancers, collega-dienstverleners en -adviseurs werken we nauw samen met grotere, specialistische organisaties. De samenwerking die wij hebben met deze partners zorgt ervoor dat wij u op ieder gebied kunnen helpen. U neemt contact op met uw vaste contactpersoon en geeft aan waar u hulp bij nodig hebt, wij raadplegen indien nodig een specialist. 
 
Accountantskantoor Utrecht is aangesloten bij: 
 
◾de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), die de kwaliteit van onze beroepsuitoefening bevordert en bewaakt 
◾Register Belastingadviseurs (RB), de beroepsvereniging van belastingadviseurs 
◾Extendum, brancheorganisatie voor accountantskantoren in het mkb 
◾Full Finance Consultants, brancheorganisatie voor accountantskantoren in het mkb 
 
 
Deze lidmaatschappen verzekeren u ervan dat de kwaliteit bij Accountantskantoor Utrecht blijvend is gewaarborgd. Wij zijn in staat om u op alle mogelijke fronten te ondersteunen. Zelfs bij zeer complexe ondernemersvraagstukken. 
 
 
Zorgeloos ondernemen bestaat (helaas) niet. Wel is het ons doel om ervoor te zorgen dat u zich zoveel mogelijk met uw eigen vak kunt bezighouden. Zonder dat u daarbij steeds wordt afgeleid door randzaken. Van onze adviseurs krijgt u daarom rust, overzicht en het vertrouwen dat uw zaken tot in detail zijn geregeld. Onze adviezen zijn scherp en direct toepasbaar. Onze ondersteuning is altijd praktisch van aard. Samen creëren we een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat, waarin u maximaal rendement haalt. 
 
Onze feeling met de regio, een vast contactpersoon en de laagdrempeligheid zijn kenmerken die onze klanten aanspreken. Bent u ondernemer (mkb, vrije beroepsoefenaar, agrarische sector) en wilt u meer uit uw bedrijf halen? Neemt u dan gerust contact met ons op. 
 
Een van onze medewerkers wordt uw vaste contactpersoon, een adviseur die u altijd kunt bellen. Iemand met oog voor u, uw bedrijf en de branche waarin u werkzaam bent.