Accountant
Accountant
Laré Accountancy VOF in
Nieuwegein
[Terug naar Nieuwegein]
Laré Accountancy VOF
Donkeregaarde 39
3436ZD Nieuwegein

tel: 030-6090788

Extra informatie

Wat zou u ervan vinden om uw boekhouding te regelen zoals u dat zelf graag zou willen. Dat kan bij Lare Administratie- en Belastingadviseurs VOF. Allereerst kunt uw boekhouding op alle mogelijke manieren bij ons aanleveren en door ons laten verzorgen. Of u het in een schoenendoos aanlevert, in ordners, via een foto op uw smartphone, gescand of compleet geboekt, bij ons is dit om het even. Ook hebben wij veel ervaring met diverse offline en online boekhoudsoftware. Zelf hebben wij uiteindelijk gekozen voor Exact Online, omdat wij van mening zijn dat dit het beste aansluit bij de ondernemer van nu. Dit biedt ons de mogelijkheid om onze diensten aan te kunnen bieden op de ‘oude’ vertrouwde manier, digitaal of een combinatie hiervan.    
Exact Online staat voor gemakkelijk, snel en veilig online boekhouden. Overal ter wereld, 24 uur per dag uw financiële overzichten inzien en muteren op uw smartphone, uw tablet, laptop, computer, of zelfs in een internetcafé. Hierdoor kunt u doen wat u moet doen; ondernemen, vooruitgaan, groeien!  
 
Wij zouden het zeer op prijs stellen als u ervoor kiest om dit samen met Lare Administratie- en Belastingadviseurs VOF te realiseren.  
 
Bent u voornemens om over te stappen op online boekhouden dan kunt u met Lare Administratie- en Belastingadviseurs VOF direct starten met Exact Online. Wij zijn een geregistreerd Exact Online administratiekantoor en zijn u behulpzaam met het opzetten van uw digitale boekhouding, door middel van onze standaardinrichting, waardoor u in een handomdraai met Exact Online aan de slag kunt. Naast de administratieve inrichting kunnen wij ook het beheer van Exact Online voor u verzorgen, zodat wij ten alle tijden kunnen meekijken en meewerken in uw administratie. Ook als u bijvoorbeeld vragen hebt of als wij een rapportage of jaarrekening voor u opstellen. Klik hier voor meer informatie over Exact Online  
 
Laré Administratie- en Belastingadviseurs is een kleine organisatie en wordt gerund door enthousiaste vennoten, ieder met zijn eigen kwaliteiten, vakgebied en persoonlijkheid. Door jarenlange ervaring hebben we een gedegen fundament gelegd voor de optimale behartiging van allerlei belangen op het gebied van accountancy, belastingadvies, bedrijfswaarderingen en loonadvies. Wij staan voor vakkennis, betrouwbaarheid, goede contacten met de fiscus en een juiste prijs- en kwaliteitsverhouding, hetgeen bijzonder wordt gewaardeerd door onze cliënten.  
 
Laré Administratie- en Belastingadviseurs is erop gericht om maatwerkoplossingen te vinden voor elke situatie waarin de cliënt zich bevindt. Wij zijn gevestigd in het centrum van Nieuwegein. Voor ons geen spiegelende torenflat. Wij kiezen voor eenvoud, korte lijnen, geen poespas. Ondernemen is al ingewikkeld genoeg!