Accountant
Accountant
Accountantskantoor Ayvio in
Nijmegen
[Terug naar Nijmegen]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VAccountantskantoor Ayvio
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
Accountantskantoor Ayvio
Canisiussingel 34
6511 TJ Nijmegen

tel: 024 8200255

Extra informatie

Ayvio accountants is een jong en dynamisch accountantskantoor. Eigenaar van Ayvio accountants is drs. ing. Aytun Ay RA. Hierbij een korte kennismaking.   
Na de afronding van zijn studie Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Utrecht in 2000, heeft hij de studie Bedrijfseconomie aan de Radboud Universiteit Nijmegen gevolgd. In 2003 heeft hij deze opleiding afgerond en is vervolgens in dienst getreden bij één van de BIG 4 accountantskantoren, Deloitte. Bij zijn indiensttreding is hij gestart met de post-doctorale studie Accountancy aan de Universiteit van Tilburg. In juli 2008 heeft hij deze opleiding afgerond en staat vanaf die datum ingeschreven bij het Koninklijk Nederland Instituut van Registeraccountants (NIVRA). Op dit moment volgt hij de studie tot gecertificeerd belastingadviseur. Bij Deloitte heeft hij ruim 7 jaar ervaring opgedaan op de controlepraktijk in diverse branches. In 2011 heeft hij Ayvio accountants opgestart. 
 
Wij bieden u de optimale financiële ondersteuning ten behoeve van uw onderneming!

Specialiteit
  • Accountancy en Fiscaliteiten 
  • Salarisadministratie. 
  • Periodieke Controller