Accountant
Accountant
Accountantskantoor Bouman in
Nijmegen
[Terug naar Nijmegen]
Accountantskantoor Bouman
Wolfskuilseweg 80
6542JL Nijmegen

tel: 024-8454518

Extra informatie

Accountantskantoor in Nijmegen  Ron Bouman, jouw accountant 
 
Betrokken, oprecht en met een vleugje humor 
 
Zo typeren klanten accountantskantoor Bouman aan de Wolfskuilseweg in Nijmegen. Het beeld dat de meeste mensen hebben bij een accountant wordt bij accountancy Bouman niet bevestigd. En dat is ook de kracht van het kantoor. 
 
Een “open” kantoor, zonder formele werkhouding. Maar met een gedetailleerde aandacht voor de cijfers. Door de kleinschaligheid van het kantoor staat het persoonlijk contact voorop. Persoonlijke aandacht voor ondernemers en particulieren tegen eerlijke tarieven. Dat is Bouman. 
 
Ron Bouman, RA- en AA accountant en docent. 
 
Geen doorsnee accountant. 
 
Zo word ik vaak omschreven. En daar ben ik best trots op. Ik hou van mijn vak, ben dol op cijfertjes en heb heel duidelijke ideeën over de rol van de accountant. 
 
Voor mij is een accountant iemand die met kennis van zaken ervoor zorgt dat de financiële en administratieve organisatie op rolletjes loopt. Daarvoor moet je weten wat er op het vakgebied speelt én je moet oog hebben voor de mens die tegenover je zit. Dat laatste wordt nog al eens vergeten in de accountancy. 
 
In de 18 jaar dat ik als accountant werkzaam ben geweest voor diverse grote en kleine ondernemingen heb ik veel gezien. Vooral dat de dienstverlening naar mijn mening veel persoonlijker kan worden ingekleed. Met die gedachte ben ik in 2005 accountantskantoor Bouman gestart. Een klein no-nonsense kantoor aan de Wolfskuilseweg in Nijmegen. 
 
Een accountantskantoor dat een hecht klantencontact hoog in het vaandel heeft staan. Een kantoor dat voornamelijk werkt voor middelgrote MKB bedrijven, maar waar ook de kleine zelfstandige, ZZP-er en particulier hun weg hebben weten te vinden. 
 
Mijn persoonlijke drijfveer is om mensen financiële rust te geven. Omdat ze weten dat hun administratie bij mij in vertrouwde handen is. En omdat ze weten dat ik de kennis heb om ze goed te adviseren, zodat ze het meeste rendement uit hun organisatie halen. Of die organisatie nou bestaat uit een goedlopend bedrijf met 60 medewerkers, of een huishouden bestaande uit twee personen. Financiële zekerheid voor iedereen. Daar sta ik voor. Dat is Bouman. 
 
 
Wat kan Bouman accountantskantoor voor u doen? 
 
Bouman houdt zich onder andere bezig met: 
 
  • Financiële planning 
  • Samenstellen en controle van de jaarrekening 
  • Fiscaal advies 
  • Administratieve begeleiding van startende ondernemers 
 
Alles draait hierbij om de vraag: 
"Hoe haalt u het meeste rendement uit uw onderneming?" 
 
Als accountant bekijk ik uw financiële situatie nuchter en nauwgezet. Ik werk makkelijk en graag met cijfers, maar werk nog liever met de mens achter de ondernemer. Getallen uit het verleden zeggen veel, maar niet alles. Het resultaat voor de toekomst wordt immers bepaald door het financiële inzicht van vandaag. Financieel de zaken op orde hebben geeft rust. De rust om uw aandacht te richten op dat wat voor u belangrijk is: uw werk. 
 
Uw financiën veilig en goed geregeld 
 
Samen bepalen we in een open en gemoedelijke sfeer waar uw behoefte aan ondersteuning ligt. Financieel, maar ook administratief en bedrijfsorganisatorisch. Het totaalpakket wordt zo exact afgestemd op uw specifieke situatie. Inclusief een totaalprijs. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Dat is Bouman. 
 
U kunt altijd komen binnenlopen voor een goede kop koffie en een nog beter gesprek.