Accountant
Accountant
Accountantskantoor Eijkhout & Partners in
Nijmegen
[Terug naar Nijmegen]
Accountantskantoor Eijkhout & Partners
Hatertseweg 138
6533 AS Nijmegen

tel: 024 3600010

Extra informatie

Een ondernemer kijkt graag vooruit. Een accountant doorgaans terug in de tijd.   
Bij Accountantskantoor Eijkhout & Partners kijken we graag in de richting waarin uw bedrijf zich ontwikkelt. Wij voorzien u van alle informatie die u nodig heeft om de juiste keuzes te maken en zo het maximale uit uw inspanningen te halen. 
 
Accountantskantoor Eijkhout & Partners staat voor een op maat gesneden, persoonlijke aanpak waarbij specifieke wensen en behoeften van de klant centraal staan. Daardoor creëer je groei- en ontwikkelingsmogelijkheden. 
 
9 redenen om voor Eijkhout & partners te kiezen 
 
  • Scherpe blik 
  • Bij Accountantskantoor Eijkhout & Partners denken we binnen de regels, maar buiten de lijnen. 
  • Flexibel 
  • Bij Accountantskantoor Eijkhout & Partners kennen wij geen 9-5 mentaliteit. 24/7 staan wij voor u klaar. 
 
Eén aanspreekpunt 
 
Met Accountantskantoor Eijkhout & Partners heeft u één aanspreekpunt waarbij u met alle vraagstukken, waar u als ondernemer mee te maken krijgt, terecht kunt. 
 
Communicatie 
 
Door de korte lijnen binnen onze organisatie zijn wij in staat snel, eerlijk en duidelijk te communiceren. 
 
Helder 
 
Accountantskantoor Eijkhout & Partners is als geen ander in staat om de continu veranderende wet-en regelgeving te vertalen in begrijpelijke taal. 
 
 
Trouw 
 
Accountantskantoor Eijkhout & Partners is trouw en loyaal. In voor- en tegenspoed zijn wij een betrouwbare partner. 
 
Kwaliteit 
 
Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen zijn wij aangesloten bij de NBA en RB. 
 
 
Prijs 
 
Uitstekend werk hoeft niet duur te zijn. Door een zeer efficiënte werkwijze is Accountantskantoor Eijkhout & Partners in staat om diensten aan te bieden tegen een gunstig tarief. 
 
Gemak 
 
Accountantskantoor Eijkhout & Partners biedt een online portal waarmee u uw boekhouding aan ons kunt aanleveren. Gemak en tijdsbesparing zijn hierin essentieel.

Diensten, de vier pijlers 

Accountancy 
 
Goede, overzichtelijke jaarrekeningen en financiële rapportages zijn essentieel voor u als ondernemer. Het biedt u een helder inzicht in waar uw onderneming staat. Op basis van de cijfers in de rapportages kunt u verantwoorde beslissingen nemen voor de toekomst van de onderneming. 
Zo wordt inzichtelijk of u nog op koers ligt of op welke punten u moet bijsturen om uw doelstellingen te behalen. 
 
Belastingadvies en Aangiften 
 
Wij hebben betrokken Belastingadviseurs die met u meedenken. 
Het opzetten van een optimale fiscale structuur voor uw onderneming en fiscale maximalisatie spelen voor hen een grote rol. Kortom gedreven, deskundige en betrouwbare adviseurs. 
 
Personeel & Organisatie 
 
De salarisverwerking en personeelsaangelegenheden binnen uw bedrijf moet perfect geregeld zijn; salarissen moeten foutloos zijn en overeenkomsten juridisch onderlegd. 
De snel veranderende en vaak complexe wetgeving op het gebied van P&O, loonheffingen en sociale zekerheid maakt dit niet altijd eenvoudig: naast actuele kennis is ook gespecialiseerde software noodzakelijk. Voor kleine en middelgrote bedrijven is dit vaak tijdrovend en kostbaar. Eijkhout & Partners neemt deze taak graag op zich. 
 
 
MKB advies 
 
Een advies is pas een goed advies als het past in het totaalplaatje van uw onderneming. Gezien onze kennis en ervaring én betrokkenheid door klantgerichtheid zijn wij een absolute meerwaarde voor uw onderneming. 
Strategisch te werk gaan is één ding, maar echt vooruitkijken met een reële focus op de toekomst vraagt om veel meer.