Accountant
Accountant
BGH accountants in
Nijmegen
[Terug naar Nijmegen]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VBGH accountants
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
BGH accountants
St Annastraat 234
6525 GZ Nijmegen

tel: 024 3231365

Extra informatie

BGH accountants, mensen waar u op kunt rekenen...  BGH beschikt over een brede deskundigheid in alle aspecten van de 
accountancy. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen waardoor wij een praktische vraagbaak kunnen zijn voor uw problemen. Het is het enthousiasme van de medewerkers en de betrokkenheid van BGH, die de klanten langdurig aan het bedrijf bindt. Bovendien hebben we een ruime ervaring in diverse branches. We kennen uw klanten, uw bedrijf en de sector waarin u actief bent. 
 
BGH Accountants & Adviseurs is gestart in 1983 en werkt vanuit vier vestigingen, in Nijmegen, Uden en Schijndel. Hier werken onze accountants en fiscalisten samen in verschillende teams. De teams zijn klein waardoor de communicatielijnen kort zijn, niet alleen intern maar ook extern, naar de klant toe. U weet bij wie u moet zijn en wij weten wie u bent.