Accountant
Accountant
Van BERGEN cs Accountants en belastingadvies in
Nijmegen
[Terug naar Nijmegen]
Van BERGEN cs Accountants en belastingadvies
Waldeck Pyrmontsingel 77
6524 BA Nijmegen

tel: (024) 3233823

Extra informatie

Van Bergen cs Accountants en Belastingadviseurs   
Vertrouwd ondernemen in de regio Nijmegen 
 
Als ondernemer bent u druk bezig met de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden: nieuwe klanten zoeken, bestaande klanten tevreden stellen en zaken oplossen. Hierdoor wilt u geen omkijken hebben naar uw administratieve en/of uw financiële zaken. U wilt er op vertrouwen dat u geen problemen krijgt met de belastingdienst, zaken tijdig aangeleverd worden en dat u snel kunt schakelen met uw accountant en belastingadviseur in Nijmegen die uw situatie kennen en snappen. 
 
Bij Van Bergen Accountants en belastingadviseurs in Nijmegen kunt u vertrouwd ondernemen. Wij ontzorgen u voor nú maar ook in de toekomst. 
Onze uitgebreide kennis van fiscale en financiële zaken vinden wij vanzelfsprekend, daarom kunnen wij meer voor uw onderneming betekenen. Voor ons bent u geen klantnummer, maar een bedrijf met een bezieling en doel! Wij helpen u graag dit realiseren. 
Kies uw accountant in Nijmegen. Kies voor Van Bergen Accountants en belastingadviseurs in Nijmegen! 
 
Van Bergen cs Accountants en Belastingadviseurs 
 
Ons kantoor kenmerkt zich als laagdrempelig maar kwalitatief hoogwaardig. We zijn met name in de regionale MKB-markt actief, waarbij we niet schuwen om onorthodox te werk te gaan in de van oudsher conservatieve accountancy. Door onze goede naam is autonome groei bijna vanzelfsprekend geworden. 
 
Vanuit ons markante pand in hartje Nijmegen bedienen we ondernemers nu al 50 jaar. 
We zijn in het bezit van een AFM-vergunning en zijn lid van de SRA en NBA en serviceorganisaties als Novak, Extendum en Fiscount. Mede hierdoor wordt onze kwaliteit gewaarborgd. 
 
Met name op het SRA-lidmaatschap en de AFM-vergunning zijn we erg trots. Het SRA is een keurmerk vergelijkbaar met NVM of BOVAG hetgeen de kwaliteitsstandaard aangeeft voor onze branche. We ontwikkelen mede initiatieven als Pluséén en Reflector. 
 
Onze kernwaarden 
 
 • Persoonlijk en laagdrempelig 
 • Met 16 specialisten hebben wij dé kennis in huis om u op alle flanken te bedienen en zijn we klein genoeg om u en uw bedrijf persoonlijk te kennen. Wij hebben een informele bedrijfscultuur, korte lijnen en 1 aanspreekpunt voor al uw zaken. Zo kunt u snel schakelen en blijven wij goed op de hoogte van alle ontwikkelingen in en rondom uw bedrijf. 
 
Betrokken 
 
Bij al onze klanten, groot of klein, voelen wij ons betrokken in de bedrijfsvoering. Samen streven naar een succesvolle onderneming is ons doel. Actief geven wij gevraagde en ongevraagde adviezen. Wij bouwen geen luchtkastelen, maar geven oprecht en eerlijk advies. 
 
 • Meer dan cijfers 
 • Naast specialisme in accountancy en belastingadvies bieden wij u HRM oplossingen, management- en bedrijfsvoering adviezen. Zodat uw bedrijf niet alleen nu, maar ook straks gezond blijft. 
 
Helder 
 
Financiële begrippen en eisen zijn soms lastig en onduidelijk. Van Bergen adviseert en rapporteert in begrijpelijke taal. 
 
Historie 
 
Jan van Bergen, naamgever van ons accountantskantoor Van Bergen, is op 1 augustus 1962 als eenmanszaak gestart. We bestaan dus 50 jaar! 
In 1992 heeft zoon Jeroen van Bergen het accountantskantoor direct na het afronden van zijn HEAO opleiding overgenomen. Zijn AA-titel, behaald op de HEAO, werd later uitgebreid met de RA-titel. In 1998 heeft Wim Koppes Fb als fiscalist en vennoot het kantoor versterkt, waarna het een maatschap werd. Vanaf december 2005 zijn we met 14 mensen gehuisvest in de prachtige oud-Vrijmetselaarsloge Sint Lodewijk aan de Waldeck Pyrmontsingel. Een bewuste keuze: een modern kantoor in een oud jasje. 
 
Kwaliteit 
 
Kwaliteit is voor Van Bergen cs een cruciale factor. Vandaar dat Van Bergen van een zogenaamde gedragscode gebruikmaakt, zodat een nog betere dienstverlening kan worden gegarandeerd. 
 
De gedragscode bevat een klokkenluidersregeling en een klachtenregeling waarmee opdrachtgevers die niet tevreden zijn over de dienstverlening, schriftelijk mededeling kunnen doen bij de compliance officer, mw. J. Veenstra van ons kantoor. Met klachten zullen wij zeer zorgvuldig omgaan.

Diensten 

Van Bergen cs Accountants en Belasting-adviseurs verleent de volgende diensten: 
 
 • Administratie  
 • Belastingadvies 
 • Controle  
 • HRM Oplossingen 
 • Jaarrekeningen 
 • Loonadministratie 
 • Managementadvies 
 • Startersbegeleiding