Accountant
Accountant
Keverkamp Bisschop & Co accountantskantoor in
Nijverdal
[Terug naar Nijverdal]
Keverkamp Bisschop & Co accountantskantoor
Smidsweg 11
7441EJ Nijverdal

tel: 0548-631000

Extra informatie

Keverkamp Bisschop & Co accountantskantoor is een zelfstandig opererende accountancy en adviesorganisatie en bedienen een breed scala aan klanten, waaronder alle branches binnen het midden- en kleinbedrijf, non - profit organisaties en ("semi") overheden.   
Kwaliteit en een persoonlijke benadering staan bij ons in een hoog vaandel. Omdat de administratie van uw onderneming allereerst een kwestie van vertrouwen is hebben wij gekozen voor een laagdrempelige organisatie met een vast aanspreekpunt. Waar een juiste verwerking van de administratie vanzelfsprekend is, geeft dit een goede basis voor adviezen en verdere dienstverlening. 
 
Naast de kennis binnen onze eigen organisatie, hebben wij verregaande samenwerking met specialisten binnen handbereik, welke kunnen worden ingeschakeld op het gewenste moment en op aangeven van de klant. Op deze wijze kunnen wij een exteren toegevoegde waarde voor de klant zijn.

Wat kunnen wij voor u betekenen: 

Administratieve dienstverlening 
 
- Opzetten en inrichten van financiële administraties 
- Voeren van financiële administraties (of begeleiding hiervan) 
- Samenstellen van tussentijdse / periodieke overzichten 
- Samenstellen jaarrekening 
- Opzetten financiële begroting 
 
Begeleiding startende ondernemers 
 
Als startende ondernemer is goede begeleiding een enorme lastenverlichting. Om voorkomende hobbels uit de weg te gaan adviseren wij in de ondernemersvorm, fiscale vorm, financiering en alle bijkomende vragen van de startende onderneming. 
 
Belasting (advies) werkzaamheden 
 
Niet alleen administratieve dienstverlening behoort tot het takenpakket. Naast een juiste verwerking en de daarbij behorende juiste opstelling van de gegevens, vormen deze de juiste informatie voor de juiste fiscale advisering. 
Naast het opstellen van de (particulieren) aangifte inkomstenbelasting en voor de besloten vennootschappen aangiften vennootschappen, staan wij onze klanten met een fiscaal advies terzijde om zo de juiste wegen te bewandelen.