Accountant
Accountant
Van Gastel en Neijnens accountantskantoor in
Nuenen
[Terug naar Nuenen]
Van Gastel en Neijnens accountantskantoor
Weverstraat 52
5671BD Nuenen

tel: 040-2832612

Extra informatie

Over ons   
Welkom bij Van Gastel & Neijnens Accountants en Belastingadviseurs. Van Gastel & Neijnens Accountants en Belastingadviseurs is een zelfstandig accountants- en belastingadvieskantoor van overzichtelijke omvang. Het kantoor is gevestigd aan de Weverstraat 52 in Nuenen. Wij werken als onafhankelijk adviseur in uiteenlopende sectoren en branches binnen het midden- en kleinbedrijf. Starters, eenmanszaken, maar ook middelgrote ondernemingen behoren tot onze klantenkring. 
 
Dienstverlening 
 
Onze dienstverlening is zeer ruim en bevat alle voorkomende fiscale en bedrijfseconomische werkzaamheden voor u en uw onderneming. Uiteraard verzorgen wij graag de jaarrekening en fiscale aangiften voor u of uw vennootschap. Maar ook de loonadminsitratie en (begeleiding van) financiële (internet)administraties is bij ons in vertrouwde handen. Als sparringspartner bij bedrijfsfinancieringen, bedrijfseconomische vraagstukken en fiscale aangelegenheden staan wij voor u klaar. Daarnaast kunt u voor uw complexe aangiften inkomstenbelasting en of erfbelasting als particulier bij ons terecht. Accountants zijn verplicht aangesloten bij de beroepsorganisatie NBA en vallen onder veel (wettelijke) regels, waaronder tuchtregels, voor de belastingadviseurs zijn wij aangesloten bij het CB wat ook een tuchtrecht kent. 
 
Meer weten over onze dienstverlening? 
 
Wij stellen uw belang en behoeften centraal binnen de bestaande wetgeving. Door zeer pragmatisch te werken en steeds uw belangen als klant voorop te stellen bepalen we samen welke dienstverlening wij voor u gaan verrichten. 
 
Meer weten over de dienstverlening van Gastel & Neijnens Accountants en Belastingadviseurs? 
Maak een afspraak, bel of mail.