Accountant
Accountant
DRV accountantskantoor in
Oud beijerland
[Terug naar Oud beijerland]
DRV accountantskantoor
Beetsstraat 1
3261 PL Oud beijerland

tel: 0186 - 642222

Extra informatie

Welkom!   
Uw persoonlijke en zakelijke ambities zijn onze drijfveren. Die belofte maken we al meer dan 90 jaar waar voor onze cliënten. Het heeft ons gebracht waar we nu staan: een modern, multidisciplinair accountants- en advieskantoor met ruim 450 medewerkers en 11 vestigingen in Zuidwest-Nederland. 
 
We heten u van harte welkom op onze site en maken graag persoonlijk kennis met u! 
 
Over DRV accountantskantoor  
 
Op 11 vestigingen in Zuidwest-Nederland bieden bijna 500 professionals praktijkgerichte adviezen, financiële inzichten en flexibele ondersteuning aan ondernemers in het MKB. Al 90 jaar staan we in alle opzichten dichtbij onze cliënten: met persoonlijke betrokkenheid, korte communicatielijnen en compacte kantoren in de buurt. Omdat de ondernemer telt. 
 
DRV accountantskantoor is toonaangevend in Zuidwest-Nederland op het gebied van accountancy, belastingadvies, subsidieadvies en corporate finance. De omvang van onze organisatie stelt ons in staat expertise te ontwikkelen op uiteenlopende terreinen, zoals omzetbelasting (btw), pensioenen, estate en financiële planning en personeelsadvies. Daarmee kunnen we u in elke situatie met de juiste professionals bijstaan. Omdat uw vertrouwen telt. 
 
Als ondernemer moet u erop kunnen vertrouwen dat rapportages, analyses en werkzaamheden volgens hoge kwaliteitsstandaarden tot stand komen. Daarom werkt DRV volgens strikte kwaliteitssystemen, zijn DRV-ers hoog opgeleid en vindt er voortdurende kennisverbreding, - verdieping en –uitwisseling plaats. Omdat kwaliteit telt. 
 
Wat kunt u van DRV accountantskantoor verwachten? 
 
  • Persoonlijke betrokkenheid bij het realiseren van uw ambities 
  • Praktijkgerichte oplossingen 
  • Nuchtere en resultaatgerichte adviezen 
  • Persoonlijke en professionele aanpak 
  • Hoge kwaliteit van dienstverlening 
  • Zeer brede kennis en ervaring 
  • Snelle en adequate dienstverlening 
  • Langdurige samenwerking 
 
90 jaar dichtbij! 
 
Onze ervaring gaat terug tot 1922. De heer Anthonie de Roo legde toen in Zeeland de basis voor wat nu een modern, multidisciplinair accountants- en advieskantoor is. In 1936 ontstond de maatschap De Roo en Fossen. Deze naam voerden we in Zeeland tot 1990. Na de fusie met de Zuid-Hollandse Van der Veen, Hardeman, Plaizier en Van Dijk Groep, wijzigde de naam in De Roo van der Veen. In 2001 besloten we de naam te veranderen in DRV Accountants en Belastingadviseurs. Om onze brede expertise te benadrukken voeren we vanaf 1 maart 2012 de naam DRV accountantskantoor.