Accountant
Accountant
Veenhof accountantskantoor in
Oud beijerland
[Terug naar Oud beijerland]
Veenhof accountantskantoor
Oostdijk 57
3261 KC Oud beijerland

tel: 0186 - 626263

Extra informatie

1 + 1 ≠ 2 @uwaccountant Linkedin Ben Veenhof   
U weet dat is afgesproken dat 1 plus 1 twee is, maar u weet als ondernemer als geen ander dat u niet altijd rechtlijnig moet denken: om nieuwe technieken te ontdekken, om nieuwe cliënten van dienst te zijn, maar ook om uw eigen personeel goed te laten functioneren bent u in staat om anders te denken dan anderen omdat u de ondernemer op uw vakgebied bent: 
 
In uw commerciële doen en laten weet u dat 1 + 1 wel eens een heel andere uitkomst kent: u weet exact welke voordelen u uw cliënten biedt ten opzichte van uw directe concurrenten. 
Bij het beoordelen van uw personeel rekent u hen niet af op standaarden, maar u beloont hen voor extra’s en stelt gezamenlijk een visie op wat de toekomst u en hen zal bieden. 
Om nieuwe zaken te ontdekken en tot uitvoer te brengen treedt u buiten het ‘standaard’- denken, zoals vele succesvolle ondernemers dat eerder hebben gedaan. 
 
Juist daarom ben u op zoek naar een accountant die weliswaar weet dat 1 plus 1 twee is, maar die net als u in staat is om buiten de vaste denkpatronen te denken en te communiceren. 
 
Accountantskantoor Veenhof een jong kantoor met vele jaren ervaring is opgericht in 2006 door Ben Veenhof. Het accountantskantoor richt zich vooral op het midden- en kleinbedrijf: van de kleine zelfstandige tot controleplichtige ondernemingen en van directeur grootaandeelhouder tot ondernemingen met meer dan 100 medewerkers. 
 
Wij hebben als motto: 1 + 1 is niet altijd 2 
 
Hiermee brengen wij tot uitdrukking dat onze dienstverlening verder gaat dan het jaarlijks opstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de fiscale aangiften. Onderscheidend van andere accountants is dat drs. Ben Veenhof RA/FB naast volwaardig accountant ook fiscalist is: er zijn weinig financiële dienstverleners die beide vakgebieden volwaardig beheersen. In de samenwerking met hem zult u het verschil merken!! 
 
Omdat wij kwaliteit van dienstverlening belangrijk vinden hebben wij een vergunning voor het verrichten van wettelijke controles bij de Autoriteit Financiële Markten aangevraagd en verkregen. Tevens zijn wij lid geworden van de Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-administratieconsulenten (SRA), een samenwerkingsverband waar zo’n 370 kleine en middelgrote accountantskantoren lid van zijn. 
 
Wij zijn gevestigd aan de Oostdijk in het mooie Oud-Beijerland, het centrum van de Hoeksche Waard.