Accountant
Accountant
Accountantskantoor KramerKuiper in
Purmerend
[Terug naar Purmerend]
Accountantskantoor KramerKuiper
Hortensiastraat 1 /5
1441HJ Purmerend

tel: 0299-424481

Extra informatie

Aangenaam ... Accountantskantoor KramerKuiper | adviseurs (voorheen: Accountantskantoor Kramer). Jarenlang werkte hij bij een middelgroot accountantskantoor (WEA). Uiteindelijk besloot Piet Kramer vanuit zijn positie als vennoot de stap naar zelfstandigheid te zetten.   
Accountantskantoor Kramer zag in 2000 het levenslicht met Piet Kramer en - al snel ook - Marco Kuiper aan het roer. Samen zijn ze gaan bouwen. Het gevolg: een mooi, stabiel bedrijf. Een bedrijf ook dat continu in ontwikkeling is, een bedrijf met een nuchter karakter, een bedrijf dat weet wat er speelt.. 
 
Vanuit het Noord Hollandse Purmerend zijn wij, als accountantsorganisatie, al meer dan tien jaar actief voor een grote diversiteit aan ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Inmiddels zijn wij autonoom uitgegroeid tot een kantoor met ruim twintig vakbekwame medewerkers. Ons marktgebied? Purmerend, de Regio Waterland, de provincie Noord-Holland en ook ver buiten deze grenzen mogen wij ondernemers ondersteunen en coachen. 
 
Betrokken coach 
 
Wij, KramerKuiper, zijn graag een betrokken coach in ondernemen. Dagelijks staan we bij onze cliënten ‘langs de lijn’. Soms met een enthousiaste 'peptalk' of een positiefkritische ‘wedstrijdanalyse’. Als ondernemer speelt u zelf de wedstrijd en wij denken, doen en coachen graag actief mee. Dit alles uiteraard zo persoonliijk mogelijk en altijd met de beide benen op de grond. Een mooi eindresultaat, een gezond team, daar gaan we voor. En daar halen we ook veel voldoening uit. 
 
Accountantskantoor KramerKuiper | adviseursTotaalondersteuning 
 
Zonder onszelf op de borst te kloppen, durven we toch wel te stellen dat wij qua dienstverlening en werkwijze het beste van twee werelden bieden aan onze klanten. Enerzijds een hoog kwaliteits- en kennisniveau en een totaalpakket aan diensten. Anderzijds een compacte organisatie waar u intensief wordt begeleid door 'een bekende', waar u mee kunt lezen en schrijven. 'Een bekende', die weet wat er speelt. Kwalitatief durven wij ons gerust te vergelijken met 'de grotere kantoren'. Qua persoonlijke begeleiding gaan wij echter een stuk verder en daar plukt u als cliënt de vruchten van. 
 
KramerKuiper ervaren? 
 
Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek. 
 
Werkwijze Accountantskantoor KramerKuiper | adviseurs Purmerend 
 
Weten wat er speelt, zodat we u optimaal kunnen begeleiden en adviseren. Daar stoppen wij graag veel energie in. Uiteraard met een doel: dat u nog scherper wordt en nog beter op de hoogte bent van de belangrijke actualiteiten en ontwikkelingen. Graag vervullen wij de rol van persoonlijke coach voor al uw ondernemerszaken. We begeleiden, ontzorgen, sturen eventueel bij en maken u als ondernemer écht wijzer. 
 
Schouder aan schouder 
 
We richten ons daarbij op uw totale onderneming. We kijken naar de cijfers, maar vooral naar de wereld erachter. Wat speelt er in uw dagelijkse praktijk? Hoe kan het beter en efficiënter? Waar liggen risico’s? Welke strategie en welk personeelsbeleid kunt u bijvoorbeeld het beste toepassen? Hoe richt u uw interne organisatie effectief in? Is er subsidie- of financieringsruimte? Wat zijn uw financiële wensen op de lange termijn en hoe kunt u daar naar toe werken? Schouder aan schouder, als ondernemers onder elkaar, zorgen we zo samen met u voor een gezonde financiële huishouding en een goede bedrijfsstructuur. Zodat u de rust en ruimte hebt om echt resultaatgericht te ondernemen. 
 
Accountantskantoor KramerKuiper | adviseurs Purmerend10 speerpunten in de werkwijze van KramerKuiper: 
 
  • het ondersteunen van ondernemers op een kwalitatief hoog niveau 
  • met passie coachen, aanmoedigen en, eventueel, bijsturen 
  • altijd met beide benen op de grond blijven staan 
  • de handen uit de mouwen steken 
  • ontzorgen en werk uit handen nemen 
  • over de cijfers heen kijken 
  • ervoor zorgen dat de u kunt doen waar u goed in bent 
  • oprechte interesse tonen 
  • positief-kritische vragen durven stellen 
  • verder durven gaan dan een ander