Accountant
Accountant
TB Consulting in
Reusel
[Terug naar Reusel]
TB Consulting
Lensheuvel 71
5541 BB Reusel

tel: 0497 - 845025

Extra informatie

Wie is TB Consulting?   
TB Consulting is een klantgericht, informeel en betrokken administratie- belastingadvieskantoor dat staat voor deskundigheid en kwaliteit. Wij hebben ons toegelegd op het optimaal en persoonlijk ondersteunen van (kleine) ondernemers en ZZP´ers. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een timmerman, metselaar, stukadoor, schilder, tandarts, ict freelancer, ingenieur, kapsalon, cafetaria, tankstation, (kleding)winkel, industriebedrijf etcetera. 
Voor de meeste bedrijven en organisaties zijn financiële administratie, salarisadministratie en fiscale aangelegenheden geen dagelijkse kost. Het wordt allemaal vaak als ingewikkeld en lastig ervaren. En dat is ook zo. Maar voor ons is het dagelijks werk. Met ruim tien jaar ervaring in de accountancy, aangevuld met opleidingen (o.a. HBO SPD Bedrijfsadministratie en CB Belastingadviseur) en cursussen, draaien wij onze handen er niet voor om. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van administraties en alles wat daarbij komt kijken. Dus tot het opstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de verschillende fiscale aangiften. Zoals de aangifte Inkomstenbelasting, aangifte Vennootschapsbelasting, aangifte Omzetbelasting, aangifte loonheffingen en de aangifte dividendbelasting.  
 
Wij gaan uit van de gedachte dat u meer mag vragen van een administratiekantoor of belastingadviseur dan alleen het boeken van de administratie of het invullen van de belastingaangifte. Goede serviceverlening, één vast aanspreekpunt, regelmatige informatieverstrekking, geen “9 tot 5” mentaliteit en een scherpe, heldere tariefstelling zijn onze kenmerken. Met deze kenmerken willen wij ons dan ook onderscheiden ten opzichte van boekhouders waar u maar al te vaak een nummer bent, u meerdere aanspreekpunten heeft, afspraken alleen overdag mogelijk zijn en u na vijf uur het antwoordapparaat krijgt. 
 
Werkwijze 
 
Doordat TB Consulting haar overheadkosten laag houdt, kan er tegen scherpe tarieven worden gewerkt. Zo wordt erbij TB Consulting vanuit huis gewerkt in plaats vanuit een statig kantoorpand en wordt er geen indruk gemaakt met dure leaseauto's, maar met hard werken en bereikbaar zijn voor de klant. Ook 's avonds en in het weekend! Hoge huisvestings- en autokosten moeten namelijk ook worden doorberekend in het uurtarief aan de klant. Een bedrijf kan vele duizenden euro's uitgeven aan een prachtige website. Ook dit moet worden terugverdiend. Wij hebben deze website zelf gemaakt. 
 
Het kennismakingsgesprek van TB Consulting is altijd vrijblijvend en dus ook kosteloos. Tijdens dit eerste gesprek bespreken we in grote lijnen uw bedrijf. Hieruit zullen ook uw wensen naar voren komen. Afhankelijk hiervan bepalen we gezamenlijk de voor u geschikte werkwijze en de administratieve, financiële en fiscale mogelijkheden.  
 
TB Consulting staat voor helderheid en duidelijkheid. Dit betekent dat wij normaliter niet werken op basis van "uurtje factuurtje", maar een vast bedrag voor onze diensten in rekening brengen. U weet dus vooraf wat de jaarlijkse kosten zijn. In het geval u na dit kennismakingsgesprek interesse heeft in een samenwerking met TB Consulting, kunnen wij u een voorstel doen. Het is natuurlijk ook mogelijk alles eerst eens te laten bezinken en wellicht later om een voorstel vragen. 
 
 
Deze werkwijze biedt volgens ons een perfecte basis tot een prettige samenwerking.  
 
 
 
Bent u geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek dan kunt u contact opnemen met TB Consulting.