Accountant
Accountant
Evident accountantskantoor in
Reuver
[Terug naar Reuver]
Evident accountantskantoor
Keulseweg 91a
5953 HG Reuver

tel: 077-4762036

Extra informatie

Evident accountantskantoor is een betrokken en actief kantoor, dat zich met name richt op kleine en middelgrote MKB ondernemingen.   
Onze werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit administratieve dienstverlening, accountancy, salarisverwerking, belasting- en bedrijfsadvisering in de meest ruime zin van het woord. 
 
Evident accountantskantoor is specialist in het begeleiden van bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. 
 
Evident staat voor duidelijkheid, een belangrijke kernwaarde voor ons kantoor. 
 
Wij hanteren een no-nonsense mentaliteit, waarbij we streven naar een langdurige en open relatie met onze klanten. Wij communiceren graag direct en laagdrempelig over en weer met onze cliënten. 
 
Uiteraard adviseren wij u als wij vinden dat bepaalde zaken interessant zijn voor uw bedrijfsvoering of als bepaalde zaken verbeterd kunnen worden. Tevens geven wij dan aan op welke wijze de verbetering kan worden doorgevoerd. 
 
Zodoende kunnen wij een belangrijke toegevoegde waarde hebben voor uw bedrijf. 
 
Bij ons zijn de tarieven lager dan € 100 per uur. Wij werken met vaste prijsafspraken, zodat vooraf duidelijk is waarvoor u betaalt. Afspraak is afspraak! 
 
Een steeds groter aantal tevreden ondernemers heeft inmiddels de weg naar ons kantoor gevonden. Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.