Accountant
Accountant
Bakker accountantskantoor in
Ridderkerk
[Terug naar Ridderkerk]
Bakker accountantskantoor
Burg de Zeeuwstraat 296
2981AJ Ridderkerk

tel: 0180-425011

Extra informatie

Bakker accountantskantoor werd opgericht in 1961 en staat derhalve al meer dan een halve eeuw klaar voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Vanuit onze vestigingen in Ridderkerk en Breda maken onze professionals zich sterk voor een steeds verder groeiend aantal ondernemers in Groot Rijnmond en Noord-Brabant. Door de samenstelling en opzet van ons kantoor zijn wij in staat een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding te bieden aan onze cliënten en zijn wij tevens een aantrekkelijk alternatief voor de grote landelijk opererende kantoren. Komt u gerust eens praten over de mogelijkheden!   
Bakker accountantskantoor werd opgericht in 1961 en staat derhalve al een halve eeuw klaar voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Wij zijn er trots op als ‘oudste accountantskantoor van Ridderkerk’ meegegroeid te zijn met de cliënten die ons al die tijd trouw zijn gebleven. In de loop der jaren is er uiteraard veel veranderd. De organisatie is dan ook volledig aangepast aan de eisen van deze tijd. Ons kantoor is in hoge mate geautomatiseerd. Wij maken gebruik van geavanceerde hard- en software voor de verwerking van financiële- en salarisadministraties en het opstellen van financiële rapportages. Ook onze eigen dossiervoering vindt volledig elektronisch plaats. U kunt bij ons terecht voor diverse online toepassingen waaronder Salaris Online en Profit Online boekhouden. Thans maken circa 30 medewerkers zich vanuit onze vestigingen in Ridderkerk en Breda sterk voor een steeds verder groeiend aantal ondernemers in Groot Rijnmond en Noord-Brabant. Door de samenstelling en opzet van ons kantoor zijn wij in staat een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding te bieden aan onze cliënten en zijn wij tevens een aantrekkelijk alternatief voor de grote landelijk opererende kantoren. 
 
Komt u gerust eens praten over de mogelijkheden! 
 
 
Professionaliteit 
 
Het team van Bakker accountantskantoor bestaat uit registeraccountants (RA), accountant-administratieconsulenten (AA), fiscalisten en overige goed opgeleide professionals. Op een ander deel van deze website kunt u met een aantal van hen nader kennis maken. De bekwaamheid van ons personeel hebben wij hoog in het vaandel staan. Om deze reden stimuleren en faciliteren wij dan ook structureel interne en externe opleidingen voor onze medewerkers. Ons kantoor wordt gekenmerkt door laag-drempeligheid en professionaliteit in een informele onderlinge werksfeer. Wij organiseren regelmatig sociale activiteiten hetgeen deze informele sfeer ten goede komt. 
 
 
Kwaliteit 
 
Ter waarborging van de kwaliteit van onze dienstverlening is ons kantoor aangesloten bij de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) en de N.O.B. (Nederlandse Orde van Belastingadviseurs). Tevens beschikken wij over een WTA- vergunning van de AFM (Autoriteit Financiële Markten) hetgeen inhoudt dat wij aan de strenge kwaliteitseisen voldoen die onder meer aan de uitvoering van wettelijke controles van jaarrekeningen worden gesteld. Wij zijn dan ook bevoegd wettelijke controles uit te voeren.