Accountant
Accountant
MAG & Partners accountantskantoor in
Rijsbergen
[Terug naar Rijsbergen]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VMAG & Partners accountantskantoor
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
MAG & Partners accountantskantoor
Antwerpseweg 2
4891 CN Rijsbergen

tel: 076 5962070

Extra informatie

Communicatie en klankbordfunctie   
Communiceren blijft bij ons niet beperkt tot af en toe eens een telefoontje. Eens per maand of eens per kwartaal (conform afspraak) komt de heer Matabadal persoonlijk bij u langs. Hij neemt dan de nieuwe ontwikkelingen met u door en u kunt uw problemen en vragen aan hem voorleggen. Indien gewenst neemt hij aan het einde van de bespreking de administratie mee. Heeft u tussentijds toch vragen of urgente zaken: een telefoontje kan uw problemen mogelijk direct oplossen. U krijgt in ieder geval een reactie binnen 24 uur. Blijkt na een eerste inventarisatie dat het nodig is elkaar te ontmoeten, dan komen we direct naar u toe. 
 
Fiscale constructies 
 
Wilt u een rechtsvorm die de structuur van uw organisatie volgt? MAG & Partners accountantskantoor zoekt de juiste fiscale constructie bij uw bedrijf. Medezeggenschap of beloningssystemen zorgen voor extra motivatie bij uw personeel. Meer omzet en winst is het gevolg. Ons advies sluit geen enkele mogelijkheid uit. U kunt bij ons terecht voor alle rechtsvormen, van eenmanszaak tot besloten vennootschap. 
 
Marketing en Bedrijfsfinanciering 
 
MAG & Partners accountantskantoor heeft veel ervaring met het uitzetten van de strategische koers voor uw onderneming. Samen met u stellen wij een plan van aanpak op. Om dat te kunnen volgen we nauwlettend de ontwikkelingen in de branche. Indien nodig worden deze ontwikkelingen verwerkt in uw ondernemersplan. U kunt op deze manier nauwkeurig bij de bank aangeven hoe uw onderneming de omzetprognose gaat halen. Onze aanpak is tot nu toe in alle gevallen door de bank gehonoreerd met de gevraagde financiering. 
 
De werkwijze VAN MAG & Partners accountantskantoor 
 
Vrijblijvend en oriënterend gesprek 
 
MAG & Partners accountantskantoor start altijd met een vrijblijvend en oriënterend gesprek waarin wij uw wensen en verwachtingen bespreken. De bespreking kan plaatsvinden op ons kantoor te Rijsbergen of Chaam maar uiteraard ook bij u als cliënt. Gedurende het gesprek wordt er met u besproken wat MAG & Partners accountantskantoor voor u kan betekenen en ontvangt u indien gewenst hierover een offerte volledig afgestemd op uw wensen en verwachtingen. 
 
Opdrachtbevestiging 
 
Na ontvangst van de offerte, welke tevens dient als opdrachtbevestiging van de werkzaamheden, dienen beide partijen deze bevestiging te ondertekenen voor akkoord. Op al onze werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze krijgt u uiteraard bij de offerte aangeboden en is ten alle tijden te raadplegen op onze website. 
 
Planning werkzaamheden 
 
De planning van de werkzaamheden wordt in overleg met u opgesteld. Ook worden er afspraken gemaakt over terugkoppelmomenten en wijze van rapporteren. De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd door assistenten, gevorderd assistenten, fiscalisten en de kantoorleiding waarover wij verschillende tarieven hanteren. 
 
Facturatie 
 
Gedurende de opdracht ontvangt u conform afspraak maandelijks of per kwartaal een factuur voor de gedane werkzaamheden tenzij hierover andere afspraken zijn gemaakt., adviseurs en partners. We hanteren verschillende tarieven voor verschillende soorten adviseurs. Door een optimale samenstelling van het projectteam houden wij de kosten zo laag mogelijk. 
 
Evaluatie 
 
Na afloop van de rapportage wordt de opdracht met u geëvalueerd. Gezamenlijk bespreken wij hoe het project is verlopen en waar eventueel verbeteringen zijn aan te brengen. Wij doen ons uiterste best om de opdracht zo goed mogelijk te laten verlopen. Mocht u desondanks niet helemaal tevreden zijn, dan stellen wij het zeer op prijs als u uw opmerking of klacht aan ons kenbaar maakt via onze klachtenprocedure. Zo kunnen wij gezamenlijk zoeken naar een oplossing en eventuele verbeteringen doorvoeren.