Accountant
Accountant
BBB voor het MKB Accountantskantoor in
Rijswijk
[Terug naar Rijswijk]
BBB voor het MKB Accountantskantoor
Visseringlaan 18
2288ER Rijswijk

tel: 070-3907860

Extra informatie

Administratieve dienstverlening nodig voor uw bedrijf?   
Accountantskantoor BBB uit Rijswijk helpt u 
 
De administratie van uw bedrijf op orde houden kan veel tijd in beslag nemen. U wilt uw vak uitoefenen, werken aan de groei van uw bedrijf en winst maken. Daar horen ook administratieve verantwoordelijkheden bij. Vindt u dit lastig? Neem dan contact op met Accountantskantoor BBB uit Rijswijk voor administratieve dienstverlening. Dan kunt u tijd besteden aan wat voor u echt belangrijk is. 
 
 
Branchespecialist voor de slagerij 
 
Het accountantskantoor BBB beter bekend als het BBB werd opgericht in 1951. Accountantskantoor BBB is ontstaan uit de toenemende behoefte van slagerijen die de juiste hulp en diensten misten voor de administratie van hun bedrijf. Daarnaast was er geen landelijk kantoor met ogen en oren voor de gehele branche(problematiek). Inmiddels hebben wij ruim 60 jaar ervaring als accountant voor de slagerijen. Met klanten uit de slagersbranche verspreid over het gehele land, kunnen wij ons met recht branchespecialist noemen. 
 
Wat wij voor u kunnen doen  
 
Administratieve dienstverlening voor elk MKB 
 
Heeft u een eigen bedrijf en zoekt u een accountantskantoor die uw administratie uit handen neemt? Anno 2014 zijn wij niet langer alleen werkzaam voor de slagersbranche. Accountantskantoor BBB zorgt ervoor dat u zich op uw vak kan focussen, ongeacht de branche waarin u werkzaam bent. Wij zorgen voor administratieve dienstverlening en zorgen dat alles fiscaal in orde is. 
 
Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en het Register Belasting Adviseurs (RB). Daardoor bent u bij ons verzekerd van kwaliteit. En dat voor een zeer scherp tarief. 
 
Hoe Accountantskantoor BBB uit Rijswijk te werk gaat 
 
Meer informatie over onze werkwijze en dienstverlening 
 
Buiten de pakketten kunt u ook voor een aantal losse diensten bij ons terecht. Accountantskantoor BBB heeft bijvoorbeeld een programma ontwikkeld voor het gemakkelijk registreren van uw boekhouding. Denkt u erover na om uit te breiden of wilt u weten hoe u belasting kunt besparen? Ook voor deze diensten en advies neemt u contact op met ons kantoor in Rijswijk.  
 
Advies en begeleiding 
 
Accountantskantoor BBB; administratieve dienstverlening 
 
 
No-nonsense-zonder-zorgen-pakket 
 
Bij het afnemen van dit pakket nemen wij uw boekhoudkundige taken zo veel mogelijk uit handen. Na betaling van de facturen stuurt u deze met de kasweekstaat en dagafschriften naar Accountantskantoor BBB. De mutaties worden door ons verwerkt. Aan de hand daarvan verzorgen we de btw-administratie, loonadministratie en belastingaangifte. 
 
administratie MKB; accountant Rijswijk 
 
 
Boekmodule 
 
Speciaal voor BBB-cliënten hebben wij een computerprogramma ontwikkeld. Betalingen en ontvangsten worden hiermee eenvoudig vastgelegd. Terugkerende boekingen vindt u terug met een druk op de knop. Overbodig schrijfwerk, rekenfouten en een negatief kassaldo behoort tot het verleden. Ook bieden wij beleidsondersteuning. Daarmee vergelijkt u onder andere omzet, besteding en brutowinst. 
 
MKB administratie; boekhoudbureau voor slagers 
 
 
Doe-het-zelf 
 
Wilt u uw boekhouding zelf vastleggen? Dan kunnen wij de noodzakelijke aanvullende diensten verlenen. Bijvoorbeeld voor het samenstellen van jaarstukken, het verzorgen van belastingaangiften en de afzonderlijke loonadministratie. 
 
accountantskantoor slagersbedrijf; accountants slagersbranche 
 
 
Advies 
 
Buiten dat we administratieve rompslomp uit handen nemen, kunt u ook bij ons terecht voor consultatie. We adviseren u onder andere over investeringsplannen, belastingbesparing en rechtsvormen. 
 
 
Accountantskantoor BBB biedt dat beetje meer 
 
 
Administratieve dienstverlening voor uw bedrijf 
 
 
Zoekt u een kantoor dat de administratie van uw bedrijf kan overnemen? Wij bieden pakketten aan waarbij de boekhouding en loonadministratie door ons wordt overgenomen. Ook krijgt u begeleiding op bedrijfseconomisch vlak en een aanspreekpunt wanneer u bijvoorbeeld fiscale vraagstukken heeft. Mist u bepaalde diensten in deze pakketten? U kunt ook zelf aangeven welke werkzaamheden u zelf nog in de hand wilt houden en welke u aan ons wilt overdragen. Zo stelt u uw eigen dienstenpakket samen.  
 
MKB accountant; MKB administratie 
No-nonsense-zonder-zorgen-pakket 
 
 
Voor complete administratieve dienstverlening kiest u dit pakket. Met dit pakket krijgt u: 
 
•Totaalverzorging van de boekhouding (inclusief btw-administratie) 
•Totaalverzorging van de loonadministratie 
•Behartiging van de fiscale belangen 
•Bedrijfseconomische begeleiding 
•Tussentijdse resultaatoverzichten 
•Statistieken voor bedrijfsvergelijking en branche-informatie 
 
Deskundige hulp van een notaris, (fiscaal) jurist en taxateur.  
 
 
Accountantskantoor BBB; boekhoudbureau voor slagers 
Partieel dienstenpakket 
 
 
Met het partieel dienstenpakket biedt Accountantskantoor BBB: 
 
•Startersbegeleiding 
•Ondersteuning en hulp bij boekhouding wanneer u ervoor kiest om dit zelf te doen 
•Separate loonadministratie 
 
Zijn er nog andere incidentele diensten waar u behoefte aan heeft?