Accountant
Accountant
Accountantskantoor ESJ in
Roosendaal
[Terug naar Roosendaal]
Accountantskantoor ESJ
Bovendonk 13
4707 ZH Roosendaal

tel: 0165-580200

Extra informatie

Scherpzinnig   
Wij zijn klantvriendelijk en hebben professionals tot uw beschikking. Daarbij gaan we een stap verder dan andere bedrijven. We gaan uit van het levensloopconcept, want zakelijk is even belangrijk als privé. Een paar voorbeelden? Gedegen advies bij het opstellen van een testament of bedrijfsopvolging door familie. Maar ook het ondersteunen en optimaliseren van de bedrijfsvoering, de (persoonlijke) financiële positie en de fiscale planning. 
 
Onze klanten 
 
Onze cliënten zijn voornamelijk bedrijven, directeuren-grootaandeelhouders, beoefenaars van vrije beroepen en vermogende particulieren. 
 
Over grenzen 
 
Accountantskantoor ESJ is nadrukkelijk verbonden met de regio en lokaal georiënteerd. Daarbij kijken we ook over grenzen, een must in het huidig economisch klimaat. Deelname aan de associatie IAPA - International Association of Professional Accountants - garandeert dat internationaal zaken doen aan ESJ is toevertrouwd. Circa 50% van onze klanten woont of werkt buiten 
Zuid-West Nederland.  
 
Alles onder controle 
 
U hebt te maken met allerlei regels en rompslomp. Veel dingen kunnen u en uw medewerkers zelf, sommige dingen niet. U maakt actief onderdeel uit van onze bedrijfsprocessen, bijvoorbeeld via de klantenportal. De kunst is om zelf datgene te doen waar u goed in bent en toch alles onder controle te hebben. Van beperkte ondersteuning tot totaalpakket, u bent degene die kiest. Waar het in uw bedrijf stopt, pakken wij de draad graag op. Dit op een breed financieel gebied. Van administratieve ondersteuning tot het opmaken van de jaarrekening, van het beheersen van de formulierenstroom tot de salarisadministratie en van fiscale en bedrijfseconomische advisering tot persoonlijke financiële planning. Voor ons is het een uitdaging om uw doelstellingen en verwachtingen te overtreffen. Samen zorgen we voor uw comfortabele gevoel.

Onze diensten 
  • Audit 
  • MKB Accountancy 
  • Tax 
  • Ondernemer & Privé 
  • Advies & Strategie 
  • Duidelijk boekhouden 
  • ESJ Corporate Finance 
  • ESJ International