Accountant
Accountant
Accountantskantoor Hoendervangers & Luijkx in
Roosendaal
[Terug naar Roosendaal]
Accountantskantoor Hoendervangers & Luijkx
Multatulilaan 6
4707LZ Roosendaal

tel: 0165-594600

Extra informatie

Flexibel, betrokken en succesgericht. Dat is wat u mag verwachten van de mensen van H&L Accountants & Belastingadviseurs. Met een echte hands-on mentaliteit bieden we u uiteraard alle reguliere accountancydiensten. En we zorgen er ook voor dat u snel inzicht heeft in uw resultaten, voor snelle zekerheid rond fiscale vraagstukken en een goed onderbouwde financiële planning voor u en uw bedrijf. Dag en nacht zetten we ons in om u te helpen uw financiële zaken goed te organiseren en zo het beste resultaat te halen voor uw bedrijf en voor uzelf.   
Want bij H&L gaan we voor uw succes! 
 
Kenmerkend voor H&L is de mentaliteit, waarmee wij ons voor u willen inzetten. Uw belang staat altijd voorop. Want als ondernemer bent u iedere dag volop bezig met de ontwikkeling van uw bedrijf. En dat mag u ook verwachten van de mensen om u heen. 
 
Deze denkwijze staat ook centraal in de keuze van onze eigen medewerkers. Wij willen werken met betrokken mensen, die denken in oplossingen in plaats van problemen. Daarom vindt u bij H&L mensen die met u mee ondernemen. Flexibel als het kan, maar ook met een duidelijk eigen mening als dat nodig is. En altijd met de focus op het resultaat. Uw resultaat! 
 
Uw situatie 
 
Casus: Het anders benaderen van een navordering 
 
H&L denkt graag mee over de beste oplossing voor uw probleem. Dit doen we op een persoonlijke en inhoudelijke manier, waarbij we uw bedrijf net zo goed willen leren kennen als u dat doet. Hieronder staat een voorbeeld van wat onze benadering kan bijdragen. 
 
Bij deze klant waren door de Belastingdienst forse navorderingen opgelegd naar aanleiding van een bij de klant ingesteld boekenonderzoek. De toenmalige adviseur wilde middels een lumpsum-betaling een deal sluiten met de Belastingdienst. De Belastingdienst wenste niet akkoord te gaan met deze betaling en gaf aan dat de ingediende bezwaarschriften afgewezen zouden worden. 
 
De klant heeft zich bij ons gemeld met de vraag of wij niet een keer naar de navorderingen konden kijken. Wij hebben deze opdracht aanvaard en zijn vervolgens inhoudelijk met de Inspecteur in gesprek gegaan. Na een aantal gesprekken met de Inspecteur waarbij wij een aantal fiscaal technische, controle technische en bedrijfseconomische argumenten hebben gebruikt, heeft de Inspecteur toch gemeend om de navorderingen terug te draaien. Prettige bijkomstigheid voor de klant was dat de navorderingen die over bleven in totaal nog aanzienlijk minder waren dan de lumpsum-betaling die de vorige adviseur aangeboden had. 
 
De klant is inmiddels reeds een groot aantal jaren een tevreden klant bij ons kantoor. 
 
Voordelen van H&L 
 
Vaste contactpersonen 
 
H&L werkt altijd met vaste contactpersonen. Niet alleen de vennoot waarmee u alles bespreekt kent zo dus alle ins en outs van uw organisatie. Dat geldt ook voor uw accountant, de assistent-accountants en de specialisten, die u eventueel kunt inschakelen. 
 
Betrokken 
 
De mensen van H&L staan voor hoogwaardige kwaliteit in dienstverlening, waarin altijd wordt gedacht in oplossingen in plaats van problemen. Zij hebben hierin een duidelijke eigen mening als dat nodig is en aarzelen niet om deze naar voren te brengen. Wij voelen ons immers betrokken bij uw belang! 
 
Succesgericht 
 
De mensen van H&L hebben een sterke focus op het resultaat. Uw resultaat! Met een instelling van ‘kan niet bestaat niet’ wordt er alles aan gedaan om voor u het beste voor elkaar te krijgen. 
 
Horizontaal toezicht 
 
In het kader van Horizontaal Toezicht heeft H&L met de Belastingdienst een convenant afgesloten voor de fiscale aangiften van ondernemers. Een bewijs van de zorgvuldige en transparante werkwijze van H&L. 
 
Flexibel 
 
Zorgvuldige dienstverlening vraagt ook bij H&L strakke procedures en werkwijzen. Maar onze mensen zijn flexibel genoeg om, als het nodig is, van de vaste wegen af te wijken om tot een sneller of beter resultaat te komen. Zonder dat zorgvuldigheid uit het oog wordt verloren.