Accountant
Accountant
Ooms Accountants in
Roosendaal
[Terug naar Roosendaal]
Ooms Accountants
Bergrand 228
4707AT Roosendaal

tel: 0165-570606

Extra informatie

Welkom bij Ooms Accountants, het kantoor voor de MKB   
Als ondernemer in het midden- en kleinbedrijf weet u veel, zo niet alles af van het vak dat u uitoefent. Maar weet u ook dat er meer nodig is om uw bedrijf goed draaiende te houden? 
 
Kennis en ervaring op het terrein van administratie, bedrijfseconomie, sociale wetten, subsidies en belasting bijvoorbeeld. En voor die kennis en ervaring heeft u een specialist nodig: de Accountant-Administratieconsulent (de AA-accountant). 
 
Als extra waarborg van de kwaliteit van onze dienstverlening is ons kantoor ook aangesloten bij het SRA (Samenwerkende Registeraccountants en Accountant-Administratieconsulenten) 
 
 
Persoonlijke troef van Ooms 
 
 
Ooms Accountants is een middelgroot kantoor speciaal voor ondernemers in het MKB. Een fullservice kantoor dat dankzij een enorme bagage aan kennis en ervaring op het veelzijdige gebied van accountancy en belastingen in staat is om u een totaalpakket te bieden. En met het oog op uw gemak ook onlinediensten verzorgt. 
 
Uw vragen handelen we dan ook het liefst direct af. Snel, doelmatig en duidelijk. Want sinds de oprichting in 1987 gelooft eigenaar-directeur Ton Ooms in een persoonlijke aanpak. Wij willen graag weten wat er bij u als ondernemer leeft en speelt. Betrokkenheid is immers een voorwaarde voor ‘goede zaken’, zo is onze ervaring. 
 
Als AA-accountant (Accountant-Administratieconsulent) stáán we voor een degelijk en goed onderbouwd advies. Ons lidmaatschap van het SRA (Samenwerkende Registeraccountants en Accountant-Administratieconsulenten) is daarbij een extra waarborg van onze kwaliteit. 
 
Ooms Accountants neemt sinds mei 2011 deel aan het Convenant Horizontaal toezicht met de Belastingdienst. Wanneer u als ondernemer met ons meewerkt binnen het Convenant, heeft u sneller zekerheid en duidelijkheid over uw aangiften.

Specialiteit
  • Accountantswerkzaamheden 
  • Fiscale dienstverlening 
  • Advies 
  • Financiële administratie 
  • Salarisadministratie 
  • Startende ondernemers 
  • Bedrijfsoverdracht