Accountant
Accountant
Steens & Van den Berg accountantskantoor in
Roosendaal
[Terug naar Roosendaal]
Steens & Van den Berg accountantskantoor
Hendrik Gerard Dirckxstr 7
4701AV Roosendaal

tel: 0165-542605

Extra informatie

Welkom bij Steens & Van den Berg accountantskantoor   
 
Onderscheid in dienstverlening 
 
 
Persoonlijke aandacht voor iedere klant! 
 
Het kantoor kenmerkt zich door snelle en cliëntgerichte dienstverlening. 
 
Persoonlijke aandacht voor iedere klant staat bij ons hoog in het vaandel. 
 
 
De ondernemer uit het midden- en kleinbedrijf vraagt steeds meer om directe en persoonlijke advisering en begeleiding. Het verschaffen van belangrijke financiële informatie op basis van een grondige financiële analyse van het bedrijf van de klant krijgt alsmaar meer aandacht. Meerjarige fiscale en financiële planning is uit de adviespraktijk daarom niet meer weg te denken!  
 
“Graag vertellen wij u wat over ons vak, over wie zij zijn, hoe we over ons werk denken en waarmee u bij ons terecht kunt.” 
 
Wij zijn gestart in oktober 1996. De vennoten van ons kantoor, een (register-)accountant en belastingadviseur (fiscalist) zijn voordien werkzaam geweest voor een grote, toonaangevende maatschap van accountants en belastingadviseurs. Onze praktijk wordt gevormd door een team van vakbekwame, enthousiaste mensen. 
 
Tot onze relaties behoren zowel ondernemingen, in hoofdzaak uit het midden- en kleinbedrijf, als (vermogende) particulieren. De meeste van onze opdrachten krijgen wij van de kleine en middelgrote onderneming. Deze ondernemers wensen van ons een correcte en accurate informatie, een professionele ondersteuning op maat, die moet leiden tot een optimaal gebruik van alle mogelijkheden die de wetgever laat. 
 
Onze diensten bestaan onder meer uit het verzorgen en waar nodig controleren van financiële administraties, het verzorgen van loonadministraties, het samenstellen van jaarrekeningen, administratieve ondersteuning alsmede dienstverlening op financieel gebied. 
 
Onze fiscale dienstverlening bestaat naast het verzorgen van belastingaangiftes uit het geven van belastingadviezen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de fiscale en financiële planning van de ondernemer, zakelijk én privé.