Accountant
Accountant
Van Oers accountantskantoor in
Roosendaal
[Terug naar Roosendaal]
Van Oers accountantskantoor
Bovendonk 7
4707ZH Roosendaal

tel: 0165-582600

Extra informatie

Van Oers accountantskantoor   
Van Oers accountantskantoor is een middelgroot kantoor in West-Brabant dat gespecialiseerd is in accountancy, belastingadvies en administratieve en juridische dienstverlening. Vanuit vijf vestigingen bieden we oplossingen aan klanten in uiteenlopende branches. Samen met Van Oers Corporate Finance, Van Oers Audit, Van Oers International, Van Oers Agro, Van Oers Loonadvies, Van Oers Academy en diverse samenwerkings- verbanden hebben we alles in huis om in elk levensloopvraagstuk te schakelen en te adviseren. Zowel nationaal als internationaal bieden we maatoplossingen, dus ook voor u. 
 
Open mind in business 
 
De lat leggen we hoog. Voor onszelf. Voor de klant proberen we juist zo laagdrempelig mogelijk te zijn. Zodat u te allen tijde gehoor vindt. En de zekerheid krijgt van heldere antwoorden en oplossingen. De persoonlijkheid van ons kantoor zet daarbij al 50 jaar de toon. Onafhankelijk in zakendoen en daadkrachtig in handelen, maar altijd met een oprechte interesse voor wat er in uw omgeving speelt. Met een continu oog voor de vele veranderingen en tendensen in de wereld. Waarop we inspelen door innovatief te durven zijn in onze dienstverlening. Het open vizier waarmee wij relaties en ontwikkelingen benaderen maakt Van Oers Accountancy & Advies tot een toegankelijk kantoor. Welkom bij Van Oers accountantskantoor! 
 
Al 45 jaar groot in toegankelijkheid 
 
Vanaf de oprichting in 1964 zette naamgever Harrie van Oers de toon voor ons bedrijf zoals dat ook vandaag de dag staat. Een zelfstandig kantoor met een sterke, regionale binding en respect voor de mensen om ons heen. Gedreven door de kernwaarden daadkracht, oplossingsgericht en betrokken. 
 
Begonnen met een vestiging in Breda zijn we geleidelijk uitgegroeid tot een van de grotere, regionale accountants- en belastingadvieskantoren van West-Brabant met ruim 250 medewerkers. Naast Breda hebben we inmiddels vestigingen in Oosterhout, Roosendaal, Etten-Leur en Zundert. Vanuit die locaties richten we ons op het aanbieden van maatwerkoplossingen voor het mkb en directeur-grootaandeelhouders. 
 
Hoewel we de professionaliteit hebben van een groot kantoor, zijn we nog steeds het ‘kantoor om de hoek’. Ondanks de enorme groei, vooral de laatste jaren, houden we vast aan ons geloof: een goed persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en constructief overleg. Daarin zien we onszelf als proactief, als coach voor onze klanten. Een lijn die we ook intern doortrekken, door onze medewerkers in hun werk te stimuleren en te enthousiasmeren. Want alleen met wederzijdse inzet kan een samenwerking voeten in de aarde krijgen. Veel klanten van grote, middelgrote en kleine ondernemingen zijn dan ook vanaf hun eerste bestaansdag bij ons.

Diensten 

Het dienstenpakket van Van Oers is zeer uitgebreid waarbij u altijd kunt rekenen op maatwerk en persoonlijke aandacht. Klik hieronder verder en lees wat we precies voor u kunnen betekenen: 
 
  • Accountancy  
  • Fiscaal advies  
  • Van Oers Audit 
  • Van Oers Corporate Finance 
  • Van Oers Loonadvies  
  • Van Oers Agro  
  • Van Oers International 
  • Van Oers Academy