Accountant
Accountant
AA-Van Brugge & Partners BV in
Rotterdam
[Terug naar Rotterdam]
AA-Van Brugge & Partners BV
Hoflaan 18
3062JG Rotterdam

tel: 010-4139325

Extra informatie

Van Brugge & Partners BV   
Accountantskantoren in Haarlem, Wormerveer en Rotterdam 
 
 
Het kantoor is in 1957 opgericht. Wij zijn lid van de NBA, Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants, en van het RB, Register Belastingadviseurs. 
 
Wij zijn een accountantskantoor en belastingadviesbureau, voornamelijk werkzaam voor relaties binnen het midden- en kleinbedijf. 
 
Onze diensten bestaan in de breedste vorm uit: 
 
•Accountancy 
 
•Assistentie op fiscaal en bedrijfseconomisch terrein 
 
•Assistentie op boekhoudkundig gebied met betrekking tot on-lineboekhoudingen. Daarnaast zijn wij werkzaam voor particulieren die fiscale ondersteuning nodig hebben. 
 
‚ÄčKortom, wij helpen u bij alle vraagstukken. Komt u ergens niet uit? Schroom dan niet om contact op te nemen. Bezoek ons op kantoor of bel en wij komen langs. Neem vandaag nog contact op. 
 
Leer ons beter kennen 
 
Van Brugge & Partners: no-nonsense cultuur  
 
Van Brugge & Partners BV bestaat al ruim 57 jaar. Het bedrijf bestaat sinds januari 1957 en is opgericht door A.J. van Brugge. Tegenwoordig wordt het bedrijf gerund door Ron van Brugge. De zoon van A.J. van Brugge. Wij zijn een echt familiebedrijf dat uitblinkt in korte communicatielijnen en transparantie. 
 
 
Platte organisatie 
 
Wij hebben een platte organisatie en begeleiden onze relaties in principe altijd met dezelfde medewerker. Tevens verwachten wij zo min mogelijk wijzigingen aan te brengen in deze begeleiding. De meeste van onze personeelsleden werken al langere tijd bij ons. 
 
Onze doelgroep is voornamelijk het midden- en kleinbedrijf met zowel zelfstandige ondernemers als vrije beroepsbeoefenaren. 
 
Daarnaast begeleiden wij een grote groep particulieren, al dan niet binnen Nederland woonachtig.