Accountant
Accountant
Accountant Gerrits in
Rotterdam
[Terug naar Rotterdam]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VAccountant Gerrits
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
Accountant Gerrits
Westplein 11
3016BM Rotterdam

tel: 010-2731764

Extra informatie

Accountant Gerrits means business!   
Accountant Gerrits is opgericht in 1990 en heeft vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en ’t Gooi. Dankzij een toegewijd team staan wij bekend als een klantvriendelijke, betrokken en no-nonsense organisatie. 
 
Via ons uitgebreide dienstenpakket kunt u bij ons terecht voor vrijwel ieder ondernemersvraagstuk. U kunt rekenen op professionele en welgemeende aandacht via een vast contactpersoon. Wij zorgen ervoor dat uw zaken snel en naar tevredenheid worden opgelost. Bovendien mag u van ons verwachten dat wij proactief met u meedenken om uw business te optimaliseren. 
 
Meer weten over: 
 
Proactieve en praktische adviezen voor een optimaal bedrijfsresultaat? 
Snel, flexibel en daadkrachtig optreden? 
 
Neemt u rustig contact met ons op, dan kunnen we een afspraak maken voor een gratis oriënterend gesprek. Uiteraard zonder enige verplichting uwerzijds. 
 
Uw accountant in het hart van de stad! 
 
De partners van Gerrits zijn accountants AA en RA, Register Belastingadviseurs en juristen. Zij hebben uitgebreide ervaring in het (internationale) bedrijfsleven. Dit garandeert u praktische en deskundige adviezen. 
 
Gerrits helpt uw onderneming groeien. Dit doen wij door: 
 
  • praktisch belastingadvies; 
  • vaste -lage- prijzen voor administratie en accountancy; 
  • juridische advies op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht, huurrecht etc. 
 
 
Gerrits biedt ondernemers een gratis ‘second opinion’ aan. Zend uw jaarstukken en aangiften vennootschapsbelasting en/of inkomstenbelasting in en wij zullen deze gratis met u bespreken: 
 
Onze specialiteit is anticiperen op de ontwikkelingen in uw bedrijf. 
 
Bijvoorbeeld; als u verliezen heeft opgebouwd in de BV, dan wilt u deze graag gebruiken om de loonheffing en inkomstenbelastingen te verminderen, dat kan! Maar ook als uw onderneming winst maakt zijn er wegen om de belastingdruk te verminderen. 
 
Fiscale planning is geen loze kreet, als er pas naar de fiscale effecten van ontwikkelingen in uw onderneming en/of inkomen wordt gekeken, dan is het veelal te laat om gebruik te maken van fiscale faciliteiten. Planning is essentieel! 
 
Zijn alle fiscale faciliteiten gebruikt? Denk aan verzoek vermindering gebruikelijk loon, middeling van inkomen etc. 
 
Ook letten wij erop of u aan al uw verplichtingen voldoet. De belastingdienst heeft de boetes voor overtredingen de laatste jaren fors verhoogd. U wil deze dan ook vermijden!