Accountant
Accountant
Accountantskantoor Jurawan in
Rotterdam
[Terug naar Rotterdam]
Accountantskantoor Jurawan
1e Schansstraat 38 /B
3025XD Rotterdam

tel: 010-4157928

Extra informatie

Welkom bij Accountantskantoor Jurawan: een jong professioneel boekhouding-belasting- en salarisadministratiekantoor, gevestigd in Rotterdam sinds 1995.   
Accountantskantoor Jurawan biedt een totaalpakket aan diensten en richt zich voornamelijk op het midden en kleinbedrijf (MKB) zowel in het binnen- als buitenland. Daarnaast verlenen wij ook diensten aan particulieren. 
 
Stapt u gerust binnen op ons kantoor om uw wensen kenbaar te maken. In een geheel vrijblijvend gesprek vertellen wij u graag meer over onze kennis, kunde en diensten. Persoonlijk overleg is vanuit ons perspectief de natuurlijke voorwaarde voor een optimale dienstverlening. Alleen dan kunnen wij volledig betrokken zijn bij de ontwikkeling van uw bedrijf en zijn wij in staat om uw uitdagingen om te zetten in snel en helder advies. 
 
Vanzelfsprekend gaan wij zorgvuldig en met respect om met alle door u aan ons verstrekte informatie. Wij zijn professionals in ons vak en bovenal oprecht en betrouwbaar. 
Op deze website tonen wij u een eerste indruk van onze organisatie, onze diensten, en werkwijze. Hebt u als ondernemer de ambitie door middel van de door u uitgestippelde strategie uw doelstellingen op korte termijn te realiseren en tegelijkertijd behoefte aan een klankbord en oprecht advies? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.  
 
Dienstverlening en producten 
 
Onze medewerkers zijn deskundig in het adviseren, opzetten, inrichten, verzorgen en begeleiden van al uw ondernemers-activiteiten. Het samenstellen en de controle van uw jaarstukken door de medewerkers van Jurawan Administratiekantoor geeft een extra veilig gevoel. Dan weet u zeker: het zit goed. 
 
Concreet kunt u hierbij denken aan onder andere: 
 
  • Omzetbelasting 
  • Loonbelasting 
  • Vennootschapsbelasting 
  • Inkomstenbelasting 
  • Jaarrekening 
  • Salarisadministratie 
  • Boekhouding 
  • Alle vormen van fiscale zaken 
  • Advies over automatisering 
Accountantskantoor Jurawan biedt ook ondersteuning op het gebied van boekhouding, salarisadministratie en belastingaangelegenheden . Op projectbasis zijn onze medewerkers beschikbaar voor het Midden- en Klein Bedrijf (MKB) evenals voor administratiekantoren. 
 
Het uurtarief dat wij voor onze diensten hanteren bedraagt, ligt tussen de 45 tot 75 euro per uur.  
 
Belastingadministratie 
 
Onze cliënten kunnen vertrouwen op de ervaring en expertise van onze belastingadviseurs; zij staan u graag bij op alle fiscale terreinen. Door het correct toepassen van de belastingregels en -wetten is ongelooflijk veel 'voordeel' te halen. Dat voordeel willen wij u graag tonen en zeker niet onthouden. 
 
Wij staan u graag bij in het afhandelen van uw inkomstenbelasting, loonbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting. U kunt vanzelfsprekend ook al eerder, in het onderhandelingstraject, een beroep op ons doen. 
Wij adviseren u daarom graag over het optimaal benutten van fiscale regelingen en faciliteiten, zowel binnen Nederland als internationaal (tax-planning en tax-routing).  
 
Salarisadministratie 
 
Een salarisadministratie wordt vaak onderschat door collega-ondernemers. Juist dit onderdeel in de bedrijfsvoering is essentieel om goed te regelen.Het vraagt een zorgvuldige en consequente verwerking. 
 
Jurawan Administratiekantoor adviseert en ondersteunt cliënten bij het opzetten van een volledige salarisadministratie. 
 
Wij verzorgen ook salarisadministraties - van het begin tot het einde - tegen een vastgesteld tarief of op uurbasis. Dat wil zeggen dat wij naast de salarisproductie o.a. ook aangifte van de loonbelasting doen en/of jaarwerk naar UWV, de belastingdienst, maar ook alle bijkomende werkzaamheden graag voor u verrichten. 
 
Bovendien zijn onze medewerkers op projectbasis beschikbaar.