Accountant
Accountant
Accountantskantoor NIB in
Rotterdam
[Terug naar Rotterdam]
Accountantskantoor NIB
Wijnhaven 3
3011WG Rotterdam

tel: 010-4794102

Extra informatie

Accountantskantoor NIB   
Accountantskantoor NIB is een organisatie van professionals. 
Vanuit een sfeervol kantoor in "het Witte Huis" aan de Oude Haven te Rotterdam houden wij ons bezig met maatwerkdienstverlening op het gebied van mkb-accountancy, jaarrekeningen, financiële- en loon-administraties, fiscale aangiften, ondernemersadvisering, financiële planning voor ondernemers en corporate finance. 
 
Betrokken adviseurs 
 
Accountantskantoor NIB is een organisatie van professionals die zich vanuit een sfeervol kantoor in "het Witte Huis" aan de Oude Haven te Rotterdam bezig houdt met maatwerkdienst-verlening op het gebied van accountancy en advisering van mkb-ondernemers en vrije beroepsbeoefenaren. 
 
NIB is sinds 1987 actief en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een betrouwbaar en klant-gericht accountants- en advieskantoor met een no-nonsense mentaliteit. Inmiddels mag het kantoor zich verheugen in een respectabele klantenportefeuille en een kwalitatief hoogwaardig relatienetwerk van fiscalisten, advocaten, notarissen en andere specialisten. 
 
 
Digitale dossiervorming 
 
NIB maakt gebruik van digitale dossiervorming. Vanuit het oogpunt van beveiliging, capaciteitsverbetering, toegankelijkheid en efficiency zijn de dossiers vanaf boekjaar 2008 digitaal beschikbaar. De keuze voor digitalisering is reeds geruime tijd geleden gemaakt: door digitale dossiervorming zijn documenten beter gestructureerd te archiveren en beter benaderbaar. 
 
 
Geschiedenis Accountantskantoor NIB 
 
NIB is per 1 augustus 1987 opgericht door Rob Tichelaar. Sinds 1987 heeft het kantoor zich steeds verder ontwikkeld tot een betrouwbaar en klantgericht accountants- en advieskantoor met een no-nonsense mentaliteit. Inmiddels mag het kantoor zich verheugen in een respectabele klantenportefeuille en een kwalitatief hoogwaardig relatienetwerk van fiscalisten, advocaten, notarissen en andere specialisten. NIB blijkt de concurrentie met grotere kantoren probleemloos aan te kunnen, gezien de succesvolle overstap van diverse mkb-klanten van de grotere kantoren naar Accountantskantoor NIB. Ondertussen breidt de dienstverlening zich steeds verder uit en is een vorm van totaaladvisering ontwikkeld voor mkb-ondernemers en vrije beroepsbeoefenaren. 
 
Geschiedenis “Het Witte Huis” 
 
Het Witte Huis werd gebouwd in 1897-1898 door J.H. Stelwagen, naar een ontwerp van de architect Willem Molenbroek. Het wordt door velen gezien als de eerste “wolkenkrabber” van Europa. Ook de aanwezigheid van een lift was in die tijd uniek. Voor ons als accountants is er nog een inspirerende wetenswaardigheid: Het eerste Nederlandse accountantskantoor “Confidentia” was aan het begin van de 20e eeuw gevestigd in het Witte Huis.