Accountant
Accountant
Accountantskantoor Schot in
Rotterdam
[Terug naar Rotterdam]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VAccountantskantoor Schot
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
Accountantskantoor Schot
Stadionweg 43 /E
3077AS Rotterdam

tel: 010-4801222

Extra informatie

Accountantskantoor Schot is opgericht in het jaar 1947 en behoort hiermee tot één van de langst gevestigde kantoren in het Rotterdamse. Het verleden biedt natuurlijk geen garantie voor de toekomst, maar met ons getalenteerde en goed opgeleide team van accountants en adviseurs zijn wij er wel klaar voor. Accountantskantoor Schot is een hedendaags kantoor en speelt adequaat in op ontwikkelingen op allerlei gebied.   
Accountantskantoor Schot is gespecialiseerd in onder andere het samenstellen, beoordelen en controleren van jaarrekeningen, het verzorgen van salarisadministraties en de advisering van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf op het gebied van administraties, bedrijfseconomische- en fiscale aangelegenheden. Niet alleen voor ondersteuning bij of vragen over het voeren van de administratie kunt u bij ons aankloppen, maar ook voor uw diverse belastingaangiften kunt u bij ons terecht. Voor het opstellen van begrotingen, ondernemersplannen, financieringsvraagstukken, liquiditeitsprognoses en accountantsverklaringen bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij zijn er voor zowel de gevestigde ondernemer als voor de startende ondernemer. 
 
Accountantskantoor Schot beschikt over een netwerkt met onafhankelijke adviseurs van uiteenlopende disciplines, zoals advocaten, fiscaal juristen en notarissen die kunnen worden ingezet indien dit nodig blijkt. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om onze cliënten op alle gebieden te adviseren, zonder dat onze tarieven belast zijn met hoge overheadkosten. Met onze vaste kern van medewerkers bieden wij onze cliënten een persoonlijke-, informele en deskundige begeleiding. Onze kring van cliënten bevindt zich in de regio "Groot Rotterdam" en omvat een grote variëteit aan bedrijfstakken vanaf de "winkelier om de hoek" tot aan de middelgrote internationaal opererende ondernemingen. 
 
Op de afdeling accountancy staat een jong en energiek team voor u klaar, dat u door scholing en ervaring, deskundig kan begeleiden op velerlei gebied, zoals: 
 
  • Begeleiden van startende ondernemers 
  • Inrichten en verzorgen van de financiële administratie 
  • Controleren van de administratie 
  • Samenstellen en controleren van de jaarrekening 
  • Opstellen van begrotingen en liquiditeitsprognoses 
  • Financieringsaanvragen 
  • Begeleiden bij bedrijfsovernames 
  • Afgeven van accountantsverklaringen etc. etc. 
  • Op al deze gebieden willen wij u graag adviseren en u als een "sparring - partner" begeleiden bij het nemen van de voor uw bedrijf juiste beslissingen voor nu en in de toekomst.