Accountant
Accountant
Hills accountants in
Rotterdam
[Terug naar Rotterdam]
Hills accountants
Grindweg 82 /88
3055VD Rotterdam

tel: 010-4220833

Extra informatie

Organisatie   
Hills accountants is een zelfstandig, middelgroot accountants- en advieskantoor gevestigd in Rotterdam-Hillegersberg. Onze geschiedenis gaat terug tot 1933 toen het kantoor werd opgericht. 
 
In de loop der jaren is ons kantoor flink gegroeid. Zowel door autonome groei als door fusies en overnames. Met ingang van 1 maart 2013 hebben wij een nieuwe naam: Hills accountants. Ons team telt dertig gemotiveerde medewerkers die zich op enthousiaste en professionele wijze inzetten voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, zelfstandige beroepsbeoefenaren, stichtingen, verenigingen en particulieren in de regio Rotterdam en daarbuiten. 
 
Missie 
 
Wij hechten veel belang aan het opbouwen en onderhouden van een langdurige vertrouwensrelatie met onze klanten. Daarbij staat betrokkenheid bij de dagelijkse ontwikkelingen van onze klanten centraal. Met persoonlijke aandacht en onze uitgebreide expertise staan wij altijd voor hen klaar. 
 
Om op proactieve wijze advies op maat te kunnen geven, willen wij graag weten wat er bij onze klanten speelt. Korte communicatielijnen en vaste aanspreekpunten binnen Hills accountants versterken die relatie met de klant. Evenals onze no-nonsense mentaliteit die ons, als geboren en getogen Rotterdams kantoor, niet vreemd is.  
 
Een langdurige vertrouwensrelatie met onze medewerkers vinden wij net zo belangrijk. Wij bieden onze medewerkers een aangename en informele werkomgeving waarin zij de mogelijkheid hebben zich persoonlijk te ontwikkelen en u volledig van dienst te zijn. Gemotiveerde en toegewijde professionals maken het verschil. 
 
Ons team 
 
Medewerkers 
 
De medewerkers van Hills accountants zijn op uiteenlopende gebieden gekwalificeerd. Naast ervaren registeraccountants, accountant-administratieconsulenten en belastingadviseurs bestaat ons team uit salarismedewerkers en assistenten die u graag van dienst zijn. Onze specialisten bieden u een uitgekiende expertise op een breed financieel, economisch en fiscaal terrein. Samen met ondersteunende collega’s op administratief en secretarieel gebied vormen we een sterk team. 
 
Partners 
 
Onze partners zijn zelf ondernemer en begrijpen als geen ander dat u zich volledig wilt concentreren op datgene waar u goed in bent, uw core business. Geheel naar uw wensen en behoeften kunnen zij u optimaal adviseren, ondersteunen en ontzorgen. Zo heeft u meer tijd voor het ondernemerschap. Ieder van onze partners heeft een eigen specialisatie en samen vullen zij elkaar aan.