Accountant
Accountant
Pegasus Accountancy Rotterdam BV in
Rotterdam
[Terug naar Rotterdam]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VPegasus Accountancy Rotterdam BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
Pegasus Accountancy Rotterdam BV
Kranebittenbaan 8
3045AW Rotterdam

tel: 010-7513377

Extra informatie

Ons filosofie   
Uit eigen ervaring hebben wij ervaren dat cliënten zowel in het MKB als bij grote ondernemingen soms heel erg vervelend vinden dat hun accountants en adviseurs voor elke contacten een factuur te versturen. Om dit probleem te verhelpen werken wij met de zogenaamd vaste afspraken per cliënte per boekjaar. 
 
Hoe werk dit 
 
Voorafgaande aan een bepaalde periode stellen wij een budget op met bij behorende werkafspraken, voor betreffende periode, in samenspraak met de betrokken cliënte. Wanneer het budget is goedgekeurd door cliënte wordt het jaar budget in twaalf gelijke periode bij bevoorschotting aan cliënte gefactureerd. 
 
Voordeel 
 
Cliënte weet ten alle tijden waar zij aan toe zijn. Zij krijgen geen aparte facturen voor afgesproken werkzaamheden. Uiteraard is het zo dat voor niet gebudgetteerde werkzaamheden wel apart in rekening worden gebracht. Ook dit is eventueel in overleg, in te passen in het jaar budget. Samengevat maandelijks een vast tarief en dienstverlening verzekerd zonder financiële verrassingen. 
 
We offer the following services to businesses and individual customers: 
 
  • Jaarrekening  
  • Administratie 
  • Loonadministratie 
  • Belastingen 
  • Overige secretarieel werk