Accountant
Accountant
Tempelman + Partners Registeraccountants in
Rotterdam
[Terug naar Rotterdam]
Tempelman + Partners Registeraccountants
Jacques Dutilhweg 471 /A
3065GL Rotterdam

tel: 010-4554100

Extra informatie

Welkom bij RSM Tempelman   
RSM Tempelman is een Rotterdams kantoor van registeraccountants en belastingadviseurs. De Rotterdamse no-nonsense mentaliteit "mouwen opstropen en gáán" is typerend voor onze wijze van werken. Persoonlijk betrokken, betrouwbaar, deskundig en proactief: dat zijn de vier pijlers van onze dienstverlening. 
 
Wij hebben een jarenlange ervaring met de begeleiding en advisering van midden- en kleinbedrijven die nationaal en internationaal opereren. Daarom kunt u bij ons, naast het controleren en samenstellen van uw jaarrekening, terecht voor financiële en fiscale advisering in de breedste zin van het woord. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de salaris- en financiële administratie voor u verzorgen. Zo houdt u de handen vrij om te doen waar u goed in bent: ondernemen. 
 
RSM Tempelman werkt landelijk, via RSM Nederland, nauw samen met RSM Niehe Lancée Kooij en RSM Wehrens Mennen De Vries. Door effectief de krachten te bundelen met deze collega RSM-kantoren kunnen wij gericht onze expertise onderbouwen, de kwaliteit van dienstverlening garanderen en nieuwe producten ontwikkelen. Zo geeft de synergie van RSM Nederland onze dienstverlening eveneens nieuwe impulsen. 
 
Overstijgen uw activiteiten de nationale grenzen? Dan voorziet het netwerk van RSM International in uw behoeften en ondersteunt u in het buitenland. RSM International (www.rsmi.com) is het 6e netwerk van de wereld van zelfstandige accountants- en advieskantoren en heeft vestigingen in meer dan 80 landen.

Dienstverlening 
  • Accountancy 
  • Fiscale dienstverlening 
  • Administratieve dienstverlening 
  • Online salarisadministratie 
  • International services