Accountant
Accountant
ABT Accountants BV in
Tilburg
[Terug naar Tilburg]
ABT Accountants BV
RINGBAAN OOST 152B
5013 CE Tilburg

tel: 013 4630739

Extra informatie

ABT Accountants BV is een klein, informeel accountantskantoor in Tilburg. Met een gedreven team staan wij klaar voor u als klant. Door onze jarenlange ervaring in de accountancy hebben wij een uitgebreid netwerk van specialisten opgebouwd, met wie we samenwerken om de klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fiscalisten, salarisadministrateurs, pensioenspecialisten. Op deze manier kunnen we klein blijven en toch een volledig pakket leveren.   
Door de jaren heen hebben we ervaren dat onze klanten het belangrijk vinden dat je als accountant meedenkt. Dat doen we dan ook, samen, zonder op zijn stoel te gaan zitten. We denken mee, omdat we zelf ook ondernemer zijn. 
 
Waar de vaktechnische termen voor ons vaak vanzelfsprekend zijn, is het voor onze klanten vaak abracadabra en zijn wij de aangewezen persoon om deze termen om te zetten in begrijpelijke taal. 
 
Om te zorgen dat u als klant niet voor verrassingen komt te staan, maken wij een inschatting van de te verrichten werkzaamheden. Op basis van onze bevindingen geven wij dan een prijs af. 
 
Aangezien ons vak een kwestie van vertrouwen is, vinden wij het erg belangrijk onze potentiële klanten te ontmoeten. Wij nodigen u dan ook uit elkaar in de ogen te kijken onder het genot van een kop koffie. Uiteraard is dit kennismakingsgesprek kosteloos.