Accountant
Accountant
Adviesgroep Midden- Brabant BV in
Tilburg
[Terug naar Tilburg]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VAdviesgroep Midden- Brabant BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
Adviesgroep Midden- Brabant BV
Bredaseweg 238
5038NM Tilburg

tel: 013-4656900

Extra informatie

Adviesgroep Midden-Brabant BV is een groeiend administratiekantoor, wat zich voornamelijk bezighoudt met de financiële dienstverlening voor starters en ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf in West- en Midden Brabant.   
Wij leveren administratieve diensten op het gebied van: 
 
  • Financiële administratie, loonadministratie 
  • Jaarrekeningen en periodieke rapportages 
  • Fiscale aangiften: omzetbelasting en ICP aangiften, 
  • loonheffingen, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting 
  • Startersbegeleiding 
  • Installatie en instructie administratieve software. 
 
Bedrijfsprofiel 
 
De activiteiten binnen Adviesgroep Midden-Brabant zijn op 1 april 1998 gestart in nauwe samenwerking met LDE Accountants te Goirle, met als doel het ondersteunen en begeleiden van bedrijven en ondernemingen op administratief gebied. Door middel van instructie, begeleiding bij het opzetten van de administratie, het verzorgen van de administratie eventueel door detachering, het adviseren, het controleren van de administratie, en het verzorgen van de benodigde fiscale aangiften en de tussentijdse cijfers. 
 
De eerdere genoemde activiteiten zijn ontstaan doordat er vanuit de markt steeds meer vraag kwam naar administratieve begeleiding zoals eerder is omschreven. De ondernemers willen steeds meer de administratie in eigen beheer houden zodat ze steeds informatie hebben die up to date is, en tevens kosten kunnen besparen. Echter de meeste ondernemers beschikken niet over de benodigde ervaring op administratief gebied om dit geheel zelfstandig te kunnen doen, vandaar dat professionele instructie en begeleiding noodzakelijk is om alles in goede banen te kunnen leiden. 
 
Adviesgroep Midden-Brabant werkt samen met een aantal bedrijven in de regio met verschillende disciplines, zoals accountancy, fiscale zaken, verzekeringen en juridische zaken, waardoor u altijd verzekerd bent van een deskundig en goed advies.