Accountant
Accountant
Counters Administratie en Advies in
Tilburg
[Terug naar Tilburg]
Counters Administratie en Advies
Nimrodstraat 25
5042WX Tilburg

tel: 013-5821667

Extra informatie

Welkom bij Counters Administratie en Advies  Kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Als het gaat om uw administratie en jaarstukken wilt u zekerheid over uw bedrijfsvoering. Tegelijkertijd wilt u voor die zekerheid niet meer betalen dan strikt noodzakelijk. 
 
Daarom zoekt u een partij die ruimschoots voldoet aan het vereiste niveau, zonder dat u betaalt voor kwalificaties die voor u overbodig zijn. Waar vindt u zo’n partner? 
 
Wie blindelings kiest voor gebaande paden, komt u al snel bij een accountant terecht. Maar met het oog op de kosten kunt u uw administratie beter toevertrouwen aan een vakkundige partner met een gereduceerd tarief. En dat geldt in de meeste gevallen ook voor het maken van uw jaarverslag. Maar er zijn toch ook situaties dat u niet om een accountant of fiscalist heen kunt? Inderdaad. 
 
Bijvoorbeeld omdat instanties daar uitdrukkelijk om vragen. Maar zelfs dan kunt u dat een stuk kostenefficiënter aanpakken. Door de voorbereiding van het dossier tegen een lager tarief uit te besteden. 
 
Kwaliteitsborging 
 
Netwerk 
 
Waar de grenzen van onze expertise in zicht komen kunnen we een beroep doen op onze vaste strategische partners. Stuk voor stuk specialisten waarmee we aantoonbare resultaten hebben bereikt in het verleden. U kunt denken aan accountants, fiscalisten, advocaten en notarissen. 
 
Uiteraard overleggen wij altijd vooraf met u als wij denken dat het inschakelen van een specialist nodig is. 
 
Kwaliteitsbewaking 
 
Een dossier moet gewoon goed in elkaar steken. Dat vereist een adequate kwaliteitsbewaking, maar niet meer dan dat. Natuurlijk zijn we wél van mening dat kwaliteit onafhankelijk gecontroleerd moet worden. Juist daarom zijn we aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. 
 
De NOAB controleert onze dossiervorming via een kwaliteitshandboek en stelt strenge eisen aan opleiding en ervaring. Los daarvan verplicht de NOAB haar leden en hun medewerkers tot permanente scholing. Op basis van dit totale kwaliteitspakket heeft de NOAB harde afspraken gemaakt met banken en fiscus. Die staan garant voor een vlotte acceptatie.