Accountant
Accountant
De Boekenier Administraties & Advies in
Tilburg
[Terug naar Tilburg]
De Boekenier Administraties & Advies
Nistelrodestraat 41
5045 MD Tilburg

tel: 013-5703463

Extra informatie

De Boekenier is uw partner in ondernemen sinds 1997, waarbij onze diensten bestaan uit het gehele traject van bedrijfsstart tot en met bedrijfsbeëindiging.    
Als ondernemer heeft u met veel meer facetten te maken dan alleen u ondernemersactiviteiten. Bedrijfseconomische, fiscale en juridische aspecten kunnen grote gevolgen hebben voor uw onderneming. Daarnaast kunt u in de huidige markt bijna niet meer zonder automatisering. stilstand is tenslotte achteruitgang. Op al deze gebieden kunnen wij u terzijde staan als full-service dienstverlener. Kijk voor een uitgebreide beschrijving op ons dienstenpakket. 
 
Als full-service dienstverlener zijn wij ons er namelijk wel van bewust dat ondernemers hun problemen niet eeuwigdurend kunnen uitstellen. Flexibiliteit is bij ons het kernwoord, in de breedste zin van het woord. Wij zullen voor u klaar staan en bereikbaar zijn, want de klant staat ten slotte centraal! 
 
Als particulier heeft u ook te maken met de steeds wijzigende wet- en regelgeving. Op het gebied van belastingen, vermogen en arbeidsrecht zijn wij ook in staat u uitstekend te adviseren. 
 
De Boekenier werkt vanuit de vestiging in Tilburg (Reeshof) en op locatie bij haar cliënten. Korte lijnen via vaste aanspreekpunten, geen ellenlange wachttijden, hoog opgeleide specialisten en creatieve oplossingen want, kwaliteit is geen maatstaf maar een voorwaarde.