Accountant
Accountant
ILC Groep/Het Rekenarsenaal in
Tilburg
[Terug naar Tilburg]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VILC Groep/Het Rekenarsenaal
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
ILC Groep/Het Rekenarsenaal
Aphroditestraat 25 /27/29
5047TW Tilburg

tel: 013-5784121

Extra informatie

ILC Groep Het Rekenarsenaal Accountants en Belastingsadviseurs is van start gegaan in de midden negentiger jaren en is sinds 1999 gevestigd aan de Aphroditestraat 23-25-27-29 op industrieterrein Vossenberg Zuid te Tilburg. Het kantoor is ontstaan uit Accountantskantoor G. van Lieshout BV en Inter Consult en opereerde vanaf de start onder de naam ILC Groep B.V.. Vanaf 1 januari 2006 is een fusie aangegaan met administratiekantoor Het Rekenarsenaal. Sindsdien wordt naar buiten getreden onder de naam:   
“ILC Groep / Het Rekenarsenaal” 
 
Per 1 januari 2012 heeft een fusie plaatsgevonden met "Michelbrink Accountants en Adviseurs" uit Tilburg. Dit kantoor gaat op in "ILC Groep / Het Rekenarsenaal" en door deze fusie is de basis van het kantoor verstevigd. Het kantoor wordt per die datum versterkt door een extra accountant-administratieconsulent, een extra assistent-accountant en een loonadministrateur. 
 
Het kantoor richt zich volledig op het adviseren van alle soorten bedrijven in het midden- en kleinbedrijf op het gebied van bedrijfseconomische, financiële, fiscale, sociaal-juridische, boekhoudkundige, administratieve en organisatorische zaken en automatiserings-vraagstukken. Onze klantenkring bevindt zich in het gebied Brabant en Noord-Limburg. 
 
Het kantoor bestaat uit een team van zo’n 13 mensen waaronder accountants, belastingadviseurs en –consulenten, assistent-accountants en secretarieel ondersteunend personeel. Verder hebben wij een zeer nauwe samenwerking met een aantal fiscaal-juristen en een aantal ICT’ers op het gebied van netwerken/hardware en software-ontwikkeling. 
 
Ons beleid is er op gericht dat we een relatief klein kantoor blijven (tot maximaal zo’n 15 a 20 medewerkers). De reden hiervan is dat we er naar streven om de afstand tot onze cliënten zo klein mogelijk kunnen houden, dat we regelmatig persoonlijk contact met de cliënten kunnen onderhouden en dat de cliënten geen of zo weinig mogelijk last zullen ondervinden van mogelijke wisselingen van adviseur. 
 
De kwaliteit van onze werkzaamheden is gewaarborgd doordat onze mensen zijn aangesloten bij NIVRA (Nederlands Instituut van Registeraccountants), de NOvAA (Nederlandse orde van accountant-administratieconsulenten) en het CB (College van Belastingadviseurs). Voor de afwikkeling van diverse vaktechnische en specialistische problemen zijn wij aangesloten bij Extendum, de branche-organisatie voor accountantskantoren in het MKB. Verder bestaat er een zeer nauwe samenwerking met Belastingadviseurs Marree & van Uunen, een groep fiscaal-juristen gespecialiseerd op het fiscaal-juridische terrein van het MKB.