Accountant
Accountant
Van Boekel Accountants in
Tilburg
[Terug naar Tilburg]
Van Boekel Accountants
Ringbaan-West 306
5025VB Tilburg

tel: 013-4633533

Extra informatie

Van Boekel accountants en adviseurs   
Van Boekel accountants en adviseurs is een begrip voor talrijke ondernemingen, van eenmanszaak tot middelgroot bedrijf. In de jaren van ons bestaan (zie historie) heeft het kantoor een respectabele reputatie opgebouwd. Door een constante innovatie zetten wij graag de trend in dienstverlening! Onze succesvolle B4B-club met ruim 900 leden is hier een prachtig voorbeeld van. Voor ondernemers, door ondernemers! Van Boekel accountants en adviseurs wordt geleid door een maatschap van 4 vennoten. Zij vormen de drijvende kracht in een team van circa 55 medewerkers. 
 
Als ondernemer moet u constant inspelen op nieuwe ontwikkelingen en fasen in uw bedrijfsvoering. Bijvoorbeeld als u wilt groeien, of juist inkrimpen, als u wilt fuseren, samenwerken, of uw onderneming wilt overdragen, bij al deze fasen staat Van Boekel accountants en adviseurs naast u. Onze beperkte omvang en platte structuur maken ons slagvaardig en betrokken. We geloven in SAMENWERKEN, als team maar ook met u als ondernemer. Met als belangrijkste doel: het beste resultaat, het hoogste rendement! Daar kunt u op rekenen! 
 
 
Diensten 
 
Accountancy, Fiscaal advies, Financiële planning, Koop- en verkoopbegeleiding, Personeels- en salarisadministratie, HRM diensten. 
 
Informatie over onze diensten 
 
Wij informeren u graag over onze diensten. Via deze link vindt u brochures die u als PDF kunt downloaden of per post kunt bestellen via het contactformulier. 
 
Van Boekel accountants en adviseurs is een begrip voor talrijke ondernemingen, van eenmanszaak tot middelgroot bedrijf. In de jaren van ons bestaan (zie historie) heeft het kantoor een respectabele reputatie opgebouwd. Van Boekel accountants en adviseurs wordt geleid door een maatschap van 4 vennoten. Zij vormen de drijvende kracht in een team van circa 55 medewerkers. 
 
Kern van het succes en de nog steeds toenemende groep loyale klanten zit in een heel eenvoudig, maar o zo belangrijk woord: aandacht. Daarnaast zijn onze cliënten automatisch lid van de grootste B4B-club van Nederland die vele (gratis) voordelen geeft. Klanten gunnen ons hun vertrouwen vanwege onze persoonlijke en alerte benadering. Daarbij is tevens deskundigheid van groot belang. Dat is de basis om waarde toe te voegen. Aan de andere kant kunnen wij ons werk effectiever doen als we de zaak van dichtbij kunnen bekijken. 
Met andere woorden, hoe meer inzicht we hebben in uw zakelijke en eventueel uw persoonlijke omstandigheden, des te beter kunnen we inschatten welke keuzes in uw geval de voorkeur verdienen. We zijn graag in contact met dat wat ertoe doet, want… wat pit heeft, kan vruchten dragen.

Specialiteit
  • Accountancy 
  • Ondernemersvraagstukken 
  • Belastingadvies 
  • Personeels- en Salarisadministratie