Accountant
Accountant
Accountantskantoor Hoor & Partners in
Utrecht
[Terug naar Utrecht]
Accountantskantoor Hoor & Partners
Euclideslaan 171
3584BS Utrecht

tel: 030-2333480

Extra informatie

U zoekt een slagvaardige accountant waar u een 'klik' mee voelt. Daarnaast eist u professionaliteit en betrokkenheid. Dit mag u verwachten van een ondernemer, maar ook van uw accountant? Wij vinden van wel....   
Wij zijn primair ondernemers, maar ook professionals in ons vak. Dat hebben wij bij de grote kantoren geleerd. Ondernemen zit in ons bloed, daarom zijn wij in 2004 zelf gestart. Wij denken mee over de strategie en efficiency van uw bedrijf, als u dat wilt. Wij vertalen dit naar uw financiën. Wij zijn ook scherp op onze eigen efficiency. Daarom factureren wij nooit teveel. Wij vinden het vooral van belang dat onze klanten groeien, dan groeien wij met u mee. 
 
 
Onze organisatie is voortgekomen uit een ‘Big Four’-kantoor; vrijwel al onze medewerkers hebben een achtergrond bij één van de vier grote accountantskantoren in Nederland. Dit betekent dat wij werken in overeenstemming met de hoogste professionele standaarden en ervaring hebben in het behalen van deadlines. 
 
Naast onze professionaliteit en kwaliteit zijn ondernemerschap en flexibiliteit belangrijke kernwaarden van onze organisatie. Wij kunnen door onze schaalgrootte en korte communicatielijnen ondernemend en slagvaardig inspelen op de behoeften van uw organisatie. Wij zijn niet gebonden aan internationale regelgeving en kunnen daardoor meer flexibel opereren dan een ‘Big Four’-kantoor. 
 
Een belangrijk verschil tussen ons kantoor en kleinere- en middelgrote kantoren is dat wij ons volledig toegewijd richten op het verder ontwikkelen van onze klanten.Wij beschikken over de specifieke ervaring, de capaciteit en de benodigde kennis voor de uitvoering van grotere of meer complexe opdrachten. Daarnaast hebben wij de ervaring om als klankbord te dienen voor directies van kleine- en middelgrote organisaties. 
 
Kiezen voor ten Hoor & Partners betekent bovendien niet alleen kiezen voor een professionele organisatie, maar vooral ook kiezen voor een persoonlijke aanpak. Wij zijn van mening dat het persoonlijke contact en begrip tussen u en uw adviseurs de basis vormt voor een optimale samenwerking. Wij hechten waarde aan een goede relatie, duidelijke communicatie en kennis van de activiteiten van onze opdrachtgevers.

Onze diensten 
  • Accountancy 
  • Fiscaal Advies 
  • Due Dilligence 
  • Organisatieadvies 
  • Salarisverwerking