Accountant
Accountant
Accountantskantoor Mazars in
Utrecht
[Terug naar Utrecht]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VAccountantskantoor Mazars
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
Accountantskantoor Mazars
Orteliuslaan 1051
3528BE Utrecht

tel: 088-2772000

Extra informatie

700 medewerkers in Nederland verlenen diensten op het gebied van accountancy, fiscaal advies en management consultancy en werken naadloos samen in de Europese Mazars groep.   
Creativiteit in de genen 
 
Mazars is niet zomaar een accountantskantoor. Mazars is een kantoor dat ongebaande paden durft te verkennen om klanten te helpen hun doelstellingen te realiseren, met diensten op het gebied van accountancy, fiscaal advies en management consultancy. We behoren in Nederland met ruim 700 mensen en 10 vestigingen tot de top 10 van de branche. We zijn onderdeel van de Mazars groep, die tot de Europese marktleiders op het gebied van accountancy behoort. Deze internationale focus maakt het mogelijk om ook grote corporate organisaties met de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid te bedienen. 
 
Omvang zegt ons echter niet zoveel. Creativiteit, nieuwsgierigheid en inlevingsvermogen wel. Deze eigenschappen zitten onze professionals in de genen en maken dat zij u als klant maatwerk oplossingen kunnen bieden. We redeneren niet primair vanuit standaard recepten of eisen die wet- en regelgeving stellen, maar beginnen te denken vanuit de uitdaging waar onze klanten voor staan en kijken pas daarna naar hoe dit past binnen bestaande kaders van wet- en regelgeving.