Accountant
Accountant
Administratiekantoor vd Bruggen in
Utrecht
[Terug naar Utrecht]
Administratiekantoor vd Bruggen
Swammerdamstraat 78
3553 RZ Utrecht

tel: 030 2420500

Extra informatie

Welkom!   
Van der Bruggen is een administratie kantoor gevestigd te Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van het MKB waaronder de startende en doorstartende ondernemers. Bij ons kunt u bijvoorbeeld terecht voor begeleiding, uw administratie, jaarverslag, aangifte inkomstenbelasting, aangifte vennootschapsbelasting en het opstellen van uw ondernemingsplan. 
 
Ons doel 
 
Begeleiding is de speerpunt van onze onderneming. Wij bieden hierbij een totaalpakket aan die op uw wensen worden afgestemd. De ervaring leert dat 2/3 van de startende ondernemers binnen een termijn van drie jaar het hoofd niet meer boven water kan houden. Wij begrijpen dat u als startende of doorstartende ondernemer niet meteen alle fijne kneepjes van het vak onder de knie heeft. Wij helpen u hier ook graag bij. 
 
Resultaat 
 
Vanaf 1981 zijn vele ondernemers met onze deskundige begeleiding hun bedrijf gestart. Met trots kunnen wij melden dat ruim 96% dit met succes heeft gedaan. Een aantal bedrijven bestaan al meer dan 20 jaar, anderen hebben hun onderneming tegen aanzienlijke opbrengsten kunnen verkopen. 
 
Persoonlijk 
 
Als klant bij ons krijgt u één van onze medewerkers toegewezen als vaste contactpersoon. Op deze manier wordt er een band tussen beide partijen opgebouwd en hoeft u uw zaken niet twee keer uit te leggen. 
 
Interesse? 
 
Voor een kosteloos inventarisatie gesprek kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen middels het contactformulier. 
 
Op onze website bieden wij u ook de mogelijkheid om u te registreren. Hiermee kunnen wij u digitaal op de hoogte houden van belangrijke zaken. 
Als u nog geen klant bent, kunt u tevens onze aantrekkelijke aanbiedingen bekijken, speciaal voor nieuwe klanten. 
 
 
Achtergrond 
 
Administratiekantoor vd Bruggen is opgericht in 1981 door Jan Van der Bruggen. Voor de oprichting van het bedrijf heeft hij als accountant bij twee verschillende ondernemingen een boekhoudschandaal aan het licht gebracht. Na deze ervaringen heeft hij ervoor gekozen een eigen administratiekantoor te openen en wel in Utrecht. Het pand waar Van der Bruggen al vanaf 1995 gevestigd is ziet u bovenaan de pagina. 
Kantoor pand administratiekantoor van der bruggen 
 
Een familiebedrijf 
 
Vanaf het jaar 2000 is Ron Van der Bruggen werkzaam bij het administratiekantoor. Hij versterkte het familiebedrijf na eerst gewerkt te hebben bij onder andere Kooij & Partners BV. In 2001 is hij medevennoot geworden en runt sindsdien samen met zijn vader succesvol de onderneming. 
 
In de toekomst zal Ron de gangbare zaken gaan runnen en zal Jan zich concentreren op troubleshooting. Hieronder vallen aparte projecten die met het maatschappelijk belang te maken hebben. Meer informatie hierover treft u onder de kop troubleshooting. 
 
Het team 
 
De medewerkers van administratiekantoor vd Bruggen zijn zo opgeleid dat zij u optimaal kunnen begeleiden. Zij worden het hele jaar door bijgeschoold door middel van cursussen en vakliteratuur. 
 
Als klant bij ons krijgt u één van onze medewerkers toegewezen als vaste contactpersoon. Op deze manier wordt er een band tussen beide partijen opgebouwd en hoeft u uw zaken niet twee keer uit te leggen. 
Wij hopen u in de toekomst van dienst te mogen zijn.