Accountant
Accountant
Finq Accountants in
Utrecht
[Terug naar Utrecht]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VFinq Accountants
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
Finq Accountants
Winthontlaan 200
3526KV Utrecht

tel: 030-8506070

Extra informatie

Wij zijn FinQ Accountants uit Utrecht   
FinQ Accountants is een accountants- en belastingadvieskantoor dat zich in de regio Utrecht voornamelijk richt op ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf en de non-profit sector. Onze ambitie is om u krachtige, praktische oplossingen te bieden die u uiteindelijk zakelijk of privé betere resultaten opleveren. FinQ Accountants: toegankelijk, betrouwbaar en betrokken, bij u en uw onderneming. Wij denken graag actief met u mee! 
 
 
Financial Quality kwaliteit voor u 
 
[accountants utrecht] Dé financiële experts! De medewerkers van FinQ Accountants zijn vakinhoudelijk ijzersterk. Breed opgeleid, met up-to-date kennis van verslaggeving en fiscaliteiten. Wij spreken uw taal en zijn zo in staat om u passende adviezen te geven en tijdig te reageren op de eisen van deze tijd. In voorkomende gevallen beschikken wij via ons uitgebreide netwerk snel over specifieke expertise. 
 
 
Wat wij voor u kunnen betekenen 
 
  • Samenstellen, beoordelen en controleren 
  • Fiscale werkzaamheden 
  • Compliance werkzaamheden 
  • Controleverklaringen 
  • Advisering 
  • FinQ accounting 
  • FinQ online 
  • Detachering 
  • Startersbegeleiding 
 
De oprichters van FinQ Accountants, André de Vos (1967) en Michiel Schinkel (1975) hebben tijdens en na hun studie aan de Hogeschool van Utrecht ervaring opgedaan bij gerenommeerde, internationaal opererende accountantsorganisaties; PricewaterhouseCoopers en Crowe Horwath. Zowel André als Michiel zijn Accountant Administratieconsulent met volledige certificerende bevoegdheid en staan ingeschreven in het (openbare) register van het NBA. 
 
In 2008 richtten Michiel en André hun eigen accountantskantoor in Utrecht op met als insteek een toegankelijk en betrokken accountantskantoor in Utrecht te starten. De drijfveren voor de oprichting van FinQ Accountants komen voort uit onze brede ervaring en de passie voor het persoonlijke contact met cliënten en het ondernemerschap. 
 
Als uitgangspunten bij de oprichting van FinQ Accountants hebben wij de volgende speerpunten geformuleerd: wij onderscheiden ons in kwaliteit en professionaliteit duidelijk ten opzichte van administratiekantoren. Anderzijds concurreren wij qua professionaliteit, kennis en ervaring met (Middel) grote accountantskantoren echter tegen een andere tariefstelling en met de sfeer en persoonlijke aandacht van een kleine organisatie. Onze uitdagingen liggen op het gebied van flexibiliteit, efficiency en het (blijven) bieden van toegevoegde waarde aan cliënten. 
 
André en Michiel hebben ruime ervaring op het gebied van accountancy, financiële en fiscale 
dienstverlening en advisering. In voorkomende gevallen beschikken wij via ons uitgebreide netwerk snel over specifieke expertise.