Accountant
Accountant
RSM Niehe Lancée Kooij in
Utrecht
[Terug naar Utrecht]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VRSM Niehe Lancée Kooij
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
RSM Niehe Lancée Kooij
Maliesingel 26
3581BH Utrecht

tel: 030-2317344

Extra informatie

Welkom bij RSM Niehe Lancée Kooij   
Wij zijn financiële adviseurs en op directe en pro-actieve wijze betrokken bij onze cliënten. Wij hebben een jarenlange ervaring met de begeleiding en advisering van midden- en kleinbedrijven die nationaal en/of internationaal opereren. 
RSM Niehe Lancée Kooij heeft vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Haarlem en Utrecht en maakt onderdeel uit van RSM International, het 6e accountants- en fiscalistennetwerk van de wereld. 
 
Onze opdrachtgevers in de accountancy zijn voornamelijk nationaal als internationaal opererende ondernemingen uit het topsegment van het mkb, beoefenaars van vrije beroepen, familiebedrijven en not for profit organisaties. 
 
Het werkgebied van onze accountants omvat ondermeer: 
 
Het controleren, beoordelen en samenstellen van uw jaarrekening 
Onderzoeken en beoordelen van de opzet en werking van de administratieve organisatie en interne beheersing. Aan de hand van de uitkomsten adviseren hoe deze processen verder te optimaliseren. 
Onderzoeken en beoordelen van de opzet en werking van managementinformatiesystemen, kostprijscalculaties, waarderingen en bedrijfseconomische advisering.